| Eu4EverX a întrebat:

Am o problema straight face...eu ies de mult timp cu un grup de prieteni ne intelegem foarte bine si m-am putut baza pe ei oricand...azi unu dintre ei s-a suparat pe mine ca nu am vrut sa fiu prietena lui si le-a propus altor 2 prieteni un pariu sa nu mai vorbeasca cu mine o saptamana...si eu sper surprinderea mea au acceptatstraight facechiar nu ma asteptam si azi nu au mai vorbit cu mine.chiar nu stiu ce sa fac sa simt foarte prost am incerca sa vorbesc cu ei sa-i intreb de ce fac asta si nu au zis nimic...ma gandesc ca dupa ce o sa se termine pariul as putea sa nu mai vorbesc eu cu ei? ce parere aveti? ...va rog nu imi spuneti sa nu mai ies cu acel grup pentru ca am prieteni adevarati acolo in fara de cei 3straight face...niste sfaturi va roagsad am 15 ani

8 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

Nu asa fac prietenii adevarati.

Parerea mea este sa o rupi cu acel grup, si sa-ti faci niste prieteni adevarati...carora sa le pese de tine.
Take care! kiss

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Prietenii adevarati nu fac asa ceva...straight face
sfatul meu este sa rupi legatura cu acel grup de "prieteni" si sa-ti faci alti prieteni care sa merite atentia tahappy
pa pa!

| LNK a răspuns:

Acel prieten care s-a suparat pe tine, a facut-o cam degeaba. Daca acolo ai prieteni in care ai incredere, vorbeste cu ei si poate ar putea ei sa vorbeasca cu "suparaciosii" ca sa le zic asa. Mai asteapta pana le trece cu pariul, dar dupa nu te supara si tu pe ei, pentru ca se poate declansa un razboi, si nu ajungeti nicaieri.

| Sara a răspuns:

Vad ca acela a avut o influienta mare asopra celorlalti 2. Nu stiu ce sa zic, oare si ceilalti sunt chiar asa adevarati prieteni, cum zici tu? Daca intr o zi iti face asa o faza si ei? Fii atenta, si rareste o cu toti, nu s de tine... stiu ca nu poti. dar orienteaza te spre un alt cerc de prieteni care au un caracter mi puternic, si nu au mentalitate de copii mici. Si altceva, sa nu fii niciodata iubita unuia din gashca de prieteni, caci acolo se afla multe secrete, si o sa ai o relatie de bataie de joc. Daca vrei mai multe detalii despre dezavantajul de a fi iubita unui tip din gasca ta, da mi un PM.

| iuly_iulyana13 a răspuns:

Daca cei 3 au facut chestia asta nu sunt prieteni tai adevarati ceilalti in schimb da daca mai vb cu tine n-avem cum sa nu iti spunem sa nu mai vb cu ei pentru ca asta o sati spunem cei 3 nu st prieteni tai adevarati mai bine ferestete sa nu-i intoarca si pe ceilalti impotriva ta ai mare grija pentru ca cunosc situatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena mea cea mai buna e in clasa cu mine si azi cand ma certam cu un coleg[din cauza lui] desi ea se intelege fff bine cu el mi-a luat aparareahappy. Asta fac prietenii. tu gresestihappy Prietenii adevaratzi te ajuta nu se lasa condusi de pariuri de 2 ani. Tu esti ca o jucarie pentru ei
'scuze k iti spunhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puiule de la 5ani la 23 am avut noua prieteni de nadejde am crescut impreuna eram ca fratii. vrei sa stii cati mai santem acum? toti dar singuri.am zis ca nu ne desparte nimeni, da uite, familiile, greutatile, copii, serviciile.asta e.asa caaaa... ce sfat sa-ti dau? e buna distractia in gasca. dar ce PRIETENI fac asa cu un alt prieten? si ceilalti de ce accepta? unde-i gasca? unde-i uneala?

| xxx_3187 a răspuns:

Prietenii adevarati nu fac asa ceva... asa ca incerca sa iti faci un nou grup de prieteni... unii care nu sunt dobitoci sa faca pariuri stupide si sa iti arate cat d nepasatori sunt fata de tine... asa ca ignorai daca vor mai vb cu tine