| ANA12121 a întrebat:

Am o problemă.
Eu m-am cunoscut cu un băiat în august 2018 si am vorbit timp de 3-4 luni si eram foarte apropiati, apoi am avut o relație care nu a durat(ne-am certat din lucruri banale) apoi el s-a combinat cu fata pe care noi am povestit=o iar cand s-a despărțit de ea la 2 săptămâni am vorbit iar si mi-a spus că încă mă iubește (asta se vedea si pe el, se ținea dupa mine si cand eram in preajma stătea mai apropiat de ea) am fost împreună si eu m-am răcit față de el ....Acum el încerca să se dea tot la o fata pe care eu nu o suport si tot se tine dupa mine si încearca să intervină cat de mult în conversații cu mine.
Ce credeți că se petrece?

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Din comportamentul lui pot spune că se joacă cu tine, nu merită să îl bagi în seamă.

| KLiNK a răspuns:

Ți-o zic p-aia dreaptă: e un infect. Atât timp cât el vorbește cu alta ar trebui nici să nu-l mai privești în ochi. Se ține după tine pentru că ești a doua variantă. În caz că nu îi iese combinația cu fata aia, vine apoi în patru labe la tine. Niciodată să nu accepți să fii pusă pe locul doi. Să ții la o persoană cu adevărat înseamnă să îi acorzi importanța pe care o acorzi persoanei tale. Nu asculta toate vrăjelile. Dacă se dă la alta atunci lasă-l așa. Nu merită să fii cu el și să stai în dubiu gândindu-te dacă vorbește cu vreuna sau nu.