| Sunshine123 a întrebat:

Am o problema, eu nu aud bine deloc, am probleme de auz si m-am inscris sa fac practica la o companie dar nu m-am gandit ca imi va fi chiar atat de greu sa ma descurc cand toti poarta masti si imi e greu sa aud ce se vorbeste. Problema e ca i-am cerut unei colege de acolo pe whatsapp sa imi dea ce a scris ea azi ca eu aveam goluri si probabil a vazut mesajul dar nu vrea sa raspunda, sunt sigura ca maine o sa vina cu o scuza ca i s-a stricat telefonul sau ceva doar ca sa nu imi dea ce a scris pentru ca pe de o parte o inteleg. Eu nu am cu ce sa o ajut, nu aud deloc bine si depind de cei din jur, dar acum stau stresata ca maine ma voi duce si ea nu va mai vorbi cu mine, ba chiar le va spune si celoralti colegi ca sunt o profitoare si poate ca ma prefac ca nu aud. Adevarul fiind ca eu aud inca insa doar cand e liniste, locul unde fac practica are ecou, toti poarta masti netransparente si eu nu ma pot baga in conversatii cu ceilalti colegi dar nici ei nu ma baga in seama tocmai pentru ca le-as cere sa imi scrie daca nu inteleg ceva si ei vad asta ca pe un efort imens. Deci, maine eu nu pot sa ma supar pe ea, dar ea are dreptul sa se prefaca ca nu a vazut mesajul ceea ce nu-i corect.

4 răspunsuri:
| Psihiatrie a răspuns:

Tu crezi ca alora le pasa ca nu auzi tu bine? fiecare cu treaba lui, nu-i intereseaza absolut deloc de tine.

| Sunshine123 explică (pentru Psihiatrie):

Foarte fain raspunsul, ma bucur ca sunteti toti asa de rai, nu e ca si cum daca ma ajuta primesc eu vreun premiu sau le iau lor ceva ce ar merita, e o chestie de bun simt sa ii ajuti pe cei care nu se pot descurca singuri.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Sunshine123):

Unii iau in ras si fac misto daca nu auzi, am patit-o chiar eu la liceu. Normal ar trebui sa te ajute ca doar nu e vorba de bani.

| Psihiatrie a răspuns (pentru Sunshine123):

Si ce mortii mei sa-ti fac ma? asta e, nu e lumea obligata sa te accepte ca ai tu un handicap si nu asculti, nu-ti plange de mila ca nu ma intereseaza nici pe mine, nici p-aia nici pe astia de pe TPU.
vrei mila? du-te la biserica.