| teomili a întrebat:

Am o problema foarte grava. Am 11 ani si am niste crize de furie. De fiecare data cand nu imi convine ceva fac scandal mare. Mi se intampla asa ceva doar in preajma mamei mele. Cum pot scapa de aceste crize?

Răspuns Câştigător
| facepalmlol a răspuns:

Cand esti nervoasa ia-ti o perna si urla in ea daca, chiar nu te poti abtine.Ori rupe o foaie dintr-un caiet, numara pana la 10 si spune-ti in gand "keep calm"(daca esti amatoare de limbi straine) sau pur si simplu in romana.

4 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Crize de fetita rasfatata!
Gandeste-te ca nu mereu iti poate face pe plac si ca ea e cea care ti-a dat viata nu trebuie sa fi rautacioasa cu mama ta!

| Lav999 a răspuns:

Sunt doar niste iesiri din cauza varstei...probabil nu suporti sa fii refuzata sau ceva de genul.trebuie sa te aptii altfel nu o sa iti fie prea bine nici in viata, gandeste-te ca ai doar 11 ani, dar cand o sa ai un loc de munca crezi ca o sa iti convina tot...in felul asta pierzi mult.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Teo,

Vrem sa te ajutam sa-ti gestionezi mai bine emotiile. Hai sa stam de vorba, vrem sa te ajutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| teomili explică:

Nu am nevoie de ajutorul vostru, telefonul copilului.