anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema foarte gravastraight face. Profesoara mea de engleza preferata se retrage, adica iese la pensie si ma tem ca media mea nu va mai fi tot 10 daca o sa ne predea cealalta profa. Ce sa fac ca sa imi asigur media?

10 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Inveti si esti activa la ore.

| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa inveti. Aceasta limba ar trebui sa o inveti pentru tine si nu pentru nota. Limba engleza, cea mai circulata din lume, te va ajuta foarte mult!

| Special_girl a răspuns:

Am fost si eu in aceiasi situatie, profa noastra a plecat si ne-a predat alta.Nota mea a scazut cu un punct, deci deacum am 9 sad. M-am impacat cu situatia.

Oricum pregateste-te sistematic, invata si adaugator si sigur vei avea o nota maxima.Bafta!

| mariamarybu a răspuns:

Invata cat mai bine si mai mult! profesoara aceea nu iti dadea media 10 pentru ca te simpatiza ci pentru ca invatai foarte bine! succes!

| カルメン a răspuns:

Pentru a vea medie mare eu inca de la inceputul anului scolar raspund la primele ore si mi se pune o nota buna deoarece e putin mai usor la inceput pentru ca nu sunt atatea lectii de invatat iar pe parcursul anului raspund la ore astfel profesoara vede ca raspund si zice ca sunt interesata de ora ei ca stau cuminte si la sfarsitul anului imi mai pune o nota tinand cont ca am raspuns aproape la toate orele(cred ca ai putea incerca metoda astabig grin) bafta:*

| カルメン a răspuns:

Avea* (am uitat sa specific ca daca mai faci si meditatie o sa fie usor si o a iei medie marehappy

| Lolittaa a răspuns:

Foarte simplu asa mi s-a intamplat mie cu profesoara de fizica prima impresie conteaza foarte mult fa-i o impresie foarte buna si va avea o parere foarte buna despre tine si asa totul va fi mai usor

| joker_1488 a răspuns:

Trebuie sa te pui pe invatat.

nu o sa mai iei media 10 pe ochi frumosi cum o faceai inainte tongue

| Rue a răspuns:

Sa faci exercitii suplimentare si sa inveti mai mult... daca esti pregatita, nu are ce sa iti faca... Sau copiezi de la cineva as la engleza si se rezolva big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa înveți raised eyebrows ce alt ceva ai vrea sa faci¿?