| eldkfjisjx a întrebat:

Am o problema foarte mare,am intrat într-o stare foarte nașpa de depresie să zic așa și mi se întâmplă des,nu am cu cine să vorbesc și nimeni nu mă înțelege. nu pot ieșii din stările astea de loc, de câteva luni încerc dar degeaba

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa iesi afara la soare si plaja, ai incercat?
Sa te intalnesti cu pretenii vechi sau sa-ti faci prieteni noi dintre colegii de scoala, ai incercat?
Sa mergi la tara la bunici sau rude si sa-i ajuti la treburile din gradina, ai incercat?
Sa mergi la un bazin de inot si sa inoti zilnic, ai incearcat?
Dar sa joci un sport de echipa ai incercat?
Cum esti inca subdezvoltat ti-am recomadat sa faci un sport din astea: inot, baschet, handbal sau volei. Ce ai ales?
Vad cate intereseaza boxul, desi este un sport care nu-i deloc recomandat pentru tine, deoarece nu ajuta la cresterea in inaltime si nu-ti stimuleaza hormonii de crestere.

| LisaJulie a răspuns:

Găsește noi oameni cu care sa interacționezi.Doar asa vei ieși din monotonie

| Kiran a răspuns:

De ce ai intrat in aceasta "depresie"?
Nu te mai gandii degeaba ce a fost in trecut sau ca nu ai nimic in prezent, este ce este si tot ce poti face e sa continui sa faci progrese, e doar o perioada aceasta problema si cu timpul iti vei revenii, poate nu in totalitate, dar suficient cat sa nu mai observi.

Este doar un sfat, daca consideri ca nu poti sa te descurci, apeleaza la un ajutor profesionist.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Poate nu este doar de la starea ta poate este chiar o problema de sanatate serioasa, incearca sa te duci la un psiholog care sa te ajute mai departe! S ar putea sa primesti si niste pastile!

| GirthD a răspuns:

Esti barbat sau femeie?

Barbat = revino-ti. Nimanui nu ii pasa, doar tu poti schima asta. Da-ti 2 palme, pune-te si fa 250 flotari in mai multe serii pe urma iesi afara sa te calmezi

Fata = nu prea stiu ce sa iti zic