| Panda13 a întrebat:

Am o problema foarte mare si grava...deci eu fumez [stiu nu e bine] si intr-o zi o colega [care fumeaza si ea, Bia] mi-a adus tigarile sa i le tin..si le-am mai dat la 3 colegi [Sami, Cami si Dalia] si 2 fete care ma urasc [surori: Ana si Andreea] vor sa ma parasca la directoare [care e foarte severa] ca am fumat in scoala si ca am avut itgari in scoala...e adevarat..am avut tigari dar eu nu am fumat in scoala sau dupa scoala ci doar Cami si Dalia..si directoarea vorbeste mult si repede nici nu o sa ne lase sa ne aparam..si o sa ne faca fisa de exmatriculare fara drept de inscriere in comuna; ce ma fac? cum sa-i spun tatei? o sa zica ca l-am facut de rusine [ceea ce e cam adevarat] si sunt multi colegi care vor sa`mi ia apararea.dar ce sa fac? eu cu mai multi colegi ne-am facut un plan cum ca atunci cand ajung in biroul directoarei..sa incep sa plang ca nu-i adevarat si ca ele nu ma suporta si de aia au facut asta etc. direcotoare il cunoaste pe tati si pe mami..si pe bunicu` cu care se intelege foarte bine.ce credeti? o sa ma creada..si a spus fata aia Andreea ca are dovezi impotriva mea.dar nu ar avea ce dovezi a spus: "multa lume mi-a zis ca iti cumperi tigari, si am dovada" dar puteam sa cumpar tigari pentru oricine nu pentru mine.

AnDree3aaa.love struck V: mi-o zis ft multa lume
AnDree3aaa.love struck V: ca iti cummp eri din Picleu si din astea)
AnDree3aaa.love struck V: Iti sta frumos )) hehehe, oricum ii zic la directoare, si DA am dovada:*:*

ce sa ma fac? cred ca o sa dorm sub pod daca tati afla si se mai si dovedeste ca e adv. I don't want to see

3 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Ii spune la directoare ca ce? Ca ai fumat in scoala si ca ai adus tigari in scoala?
Nu trebuie sa plangi, e un gest de lasitate. Accepti situatia. Mergi in fata directoarei cu demnitate, nu plangand.
Ramai calma, nu te enervezi, ii spui ca cele doua colege au ceva in special cu tine, ca ce faci tu in afara scolii e treaba ta si ca tu nu ai fumat in scoala.
Ar avea dovada doar ca ai avut tigarile alea la tine, ca de fumat in scoala n-ai fumat.
Daca colegele tale au demnitate, vor marturisi ca ele ti le-au dat sa le tii.
In caz ca doamna directoare nu te asculta, mergi acasa si le spui la parinti ca te acuza pe nedrept.
Cat despre fumat, mai bine ii spui mamei tale ca ai fumat si tu odata, nu mai vrei, a fost o prostie. Dar ca NU e adevarat ce zic cele doua, ca ai fumat in scoala.
Nu cred ca doamna directoare este asa de neexperimentata incat sa te dea afara pentru ca ai fumat in scoala, fara dovezi, doar pe baza unor afirmatii.
Daca spui ca nu ai fumat in scoala, nu au de unde sa aiba dovezi.
Daca spui ca ai tinut tigarile asupra ta, atunci s-ar putea sa aiba dovezi, situ eu, o poza in care sa se vadaca ai tigarile la indemana, dar daca ati fost atenti e putin probabil.
Nu uita, ramai calma. Marturia celorlalti colegi care te vor sustine va fi importata.
Bafta!

| dnk10 a răspuns:

Nu o sa va exmatriculeze nimeni pentru atat laughing, relaxwinking! ^_^ daca si la mine in scoala s-ar proceda la fel, probabil colectivul de elevi s-ar injumatati. Gandeste-te ca sunt elevi care au intretinut relatii sexuale in toaletele scolilor si s-au ales doar cu o medie scazuta la purtare... fac pariu ca cele 2 care te urasc nici macar nu au tupeul de a merge la directoare!

| Panda13 explică:

Rasturnare de situatie... cele 2 care au fumat in scoala Cami si Dalia au recunoscut k de la mine le au..si am dat declaratie..si am scris: recunosc ca am avut tigari la mine pentru ca o colega a spus sa le tin ca sa nu afle maicasa k fumeaza.iar eu dupa scoala aveam de gand sa le arunc...cand i-am povestit bunicului meu a inceput sa rada..ca nu e mare lucru..bla bla..am plans.iar proful de edu [un ungur] este dirigintele fetelor care au fumat si al Andreei.el a zis catre mine: prin clasa a8a o sa aduci droguri..in a9a,a10 a o sa ramai insarcinata..mam simtit FOARTE PROST cand a zis asta.