Pai, nu avem de ce sa facem misto ( decat baietii ). Pai ce are daca te duci la farmacie? Cu cate situatii nu se intalnesc farmacistele ale si eu am vazut une; e foarte penibile.ex. :
- O baba de 60 cumpara prezerative
- Un tip de 10 ani a cerut prezervative
- O fata de 9 ani a cerut Anticonceptionale
- Si una de 12 ani era insarcinata
Pe langa astia tu esti foarte Ok si oricum nu e treaba farmacistolor ce iti iei tu. Deci uite ce trebuie sa faci :
- Ia banii si mergi la farmacie (( Daca iti e rusine du-te la ore mai de dimineata ca si 10, le poti cumpara inainte sa mergi la scoala si sa le ascunzi undeva intr-un buzunar mai ascuns al ghiozdanului ), dar mai intai intreab-o pe farmacista de la ce varsta le piti utiliza si daca au ceva pentru varsta ta. Daca nu incearca sa portii ceva mai colorat, culorii vii si mai nulte ex : albastru inchis, roz inchis, galben si mov combinatii, se gasesc peste tot, sunt foarte la moda si cu dantelute.etc. Crede-ma chiar merge, amn aflat asta dintr-o revista Cool Girl, nu mai stiu exact ce numar si i-am spus verisoarei mele care are si ea acceasi problema sa faca asa ( desigur vara ). Ea a incercat si a spus ca are efect si ca vreo 3 tipi au flirtat cu ea... Deci eu sper sa gasesti pastile sau creme sau sa mearga si pe tine treaba cu costumul. Sper ca ti-am fost de folos!
Conteaza ce ai in cap scumpa
Nu ca ai sanii mici
Depinde tu acum daca cauti carici...
Iti trebuie si saniiNormal
Daca cauiti iubire adevarata'
Nu iti trebuie cine stie ce...
Doar un suflet de aur ^^ si cineva sa il pretuiasca'