Bună.
Nu este o problemă gravă, se vindecă cu trecerea adolescenței.
Pa, pa.
Pai, daca pe mine ma priveste cineva in ochi, incep sa rad si ma uit in alta parte. Fiecare persoana are anumite... nu stiu cum sa le spun dar oricum, nu trebuie sa incerci sa fii serioasa, mai bine razi, decat sa plangi!
Buna. Pai mna eu zic ca mai bine sa fi cu zambetul pe buze mereu decat sa stai suparata tot timpul. Trebuie sa te accepti pe tine asa cum esti, si daca consideri ca vrei sa schimbi acest lucru.incearca sa iei lucrurile in serios si sa nu consideri totul o joaca. Trebuie doar sa ai putina vointa si ai sa vezi ca incetul cu incetul, ai sa inveti sa te abtii
Hve a nice day!
Poi e foarte fain de tine ca ii poti privi in ochi.Eu de exemplu cand vorbesc cu un baiat stau cu capul in jos s-au ma intorc sa nu-mi vada fata, nici eu pe a lui. Mi-e rusine sa ma uit la vreun baiat de frica sa nu ma considere "urata". Chiar nu stiu ce sa iti spun... poate ca faci asa doar la anumite persoane eu stiu.Incearca sa analizezi tu situataia poate iti dai seama singura
Asa sunt si eu zambesc cand cineva ma priveste in ochi sau cand vorbesc. dar eu sunt o fire. mai zambareata adica sunt distractiva. Sunt genul care isi face prietenii sa rada
Pfff cateodata mai patesc si eu asta dar la mine e e mai bine ca eu doar zambesc si nu rad in hohote doar ca la tine e altceva.trebuie sa eviti sa te uiti in ochi lui...nu stiu ce sa faci sa devi mai serioasa.si daca gasesti ceva sa ai grija sa nu devi prea serioasa ca nici atunci nu e bine