| Faranume334 a întrebat:

Am o problema.
Ieri am ieșit afară cu 2 fete si m-am intalnit cu S*băiatul despre care urmează să vă povestesc. Suntem prieteni foarte buni, l-am placut dar nu il mai plac* era în parc cu 3 băieți și mi-a dat o ciocolată, Iar eu am refuzat... Nu știu de ce. Apoi am mers la Lidl si mi-am cerut scuze, si l-am atins prietenește. el s-a luminat la fata

Răspuns Câştigător
| xRaduC a răspuns:

Deeeeci, care e problema? big grin Dorești cumva să înțelegi simbolul acestor acțiuni și decizii luate de amândoi? Sau vrei să știi ce trebuie să faci astfel încât să fii fericită?
Dacă doar te-a servit, a vrut doar să fie politicos și amabil. Dacă ți-a dat o ciocolată întreagă, se poate să te placă mai mult decât ca pe o prietenă. Habar nu am. Probabil refuzul tău al ciocolății este explicat datorită dorinței tale de a rămâne doar foarte buni prieteni. Nu am pățit asta niciodată. Dar din faptul că s-a luminat la față, pot interpreta că îi place să fie atins de tine și se simte bine când ești în preajma lui (nu exagera, altfel riști să te creadă nebună, chiar dacă tu știi că nu ești). Nu știu, poți vorbi cu el și să te aștepți chiar la orice. La urma urmei, ce ai de pierdut?
(by the way, cred că ești mai mică de 13, nu știu dacă e o idee bună să incepi o relație, cum crezi)

1 răspuns:
| mentholinks a răspuns:

Si?