| xOchelariCuInfraRosu a întrebat:

Am o problema: ieri am intrat pe hi5 si aveam 20 de notificari. am dat pe ele sa vad cine mi-a comentat la poze si nu mi-a aratat decat un dreptunghi alb in care scria: Activează-ţi contul
Un cont activat vă permite să utilizaţi cele mai cunoscute aplicaţii hi5, cum ar fi trimiterea de mesaje, adăugarea de comentarii şi postarea în grupuri.
Verifica-ti e-mailul la ramona_asy@yahoo.compentru a activa codul contului hi5. Fă clic pe linkul de confirmare sau copiază şi apoi transferă codul următor:

trebuia sa dau pe e-mail-ul meu sa vad codul care mi l-au trimis cei de la hi5 si sa il transfer acolo ca sa pot vedea tot ce primesc.am dat pe e-mail-ul meu si nu am avut nici un mesaj de ieri pana azi! ce sa fac? ce e acel dreptunghi? nu imi pot vedea nici cererile de prietenie. notificarile si invitatiile de aplicatii (mesajele le pot vedea).
ce sa fac? crying ajutati-ma! va rog raspuns urgent! pleaseeeeee! cryingcryingcrying

3 răspunsuri:
| xOchelariCuInfraRosu explică:

Ba sunteti nebuni? nimeni nu are parola mea si eu nu am e-mailul de la aia de la hi5 sunteti crazy si sunteti varza. va zic eu! am nevoie de un raspuns dat de inteligenti nu de prosti ca voi! angryangryangry asta e o problema grava. de-ati stii voi... dar nu stiti. pacaaaaaat! angryangryangryangry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu tot la fel am, nu stiu ce sa-i fac, tu ce ai facut pana acum?

| redikus a răspuns:

Fa-ti alt cont sau trimite un e-mail la ce de la hi5