anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemahappy. il plac pe un baiat.de fapt incepem altfel cu inceputuhappy
Prietena mea.si-ar da viata pentru un baiat Alex. dar cand era cu alex.mai era cu unu.Rares.si il mai placea si pe unu Dan.,
eu Cu baiatu ala care`l plac[il cheama Cristi]. si e f bun prioeten cu prietena mea. dar si cu mine! si prietena mea stie ca eu il plac pe cristi.si s-a combinat cu el. dar culm, ea nu am aflat de la ea.ci de la el
Parerea mea: e curva.
credeti la fel?
si dati-mi un raspuns mai lung!happy dau fUNDAAAAAA marebig grin

Răspuns Câştigător
| AndaWest a răspuns:

Pai ai facut o amestecatura de nume acolo dar din ce am inteles eu reiese ca prietena ta e cam fufulitza, in sensul ca-i place sa fie in centrul atentie, si crede ca in centrul universului traieste numai ea.am avut si eu o prietena asa si sa stii ca mi-a daunat foarte mult, majoritatea ziceau ca daca stau cu ea sunt ca ea, cu toate ca nu era adevarat.era mincinoasa pana in maduva oaselor,egoista si mereu se indragostea de cine imi placea mie, ca sa vezistraight faceoricum am indepartat-o, dar cam tarziu.asta e...important e sa iti dai seama la timp ce fel de persoana e

12 răspunsuri:
| Chiuaua a răspuns:

Clar e cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurva (raspuns lung) funda lunga?

| mgtow a răspuns:

E mare prostituata, rupe prietenia cu ea eu chiar nu suport cand vad persoane asa parca mi-ar veni sa le iau si sa le strivesc intr-o cutie.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Da,e foarte curva.Si nici prietena nu iti e daca a facut asta.

| Lulutzsu a răspuns:

Mi-am dat seama ca e curva din primele randuri...

Răspuns utilizator avertizat
| Diiiia a răspuns:

Chiar e curva...Adica tu il placi si s-a combinat cu el de-a dracu sa te faca geloasa tu ar trebui sa le spui la iubiti ei ca ea mai ii cu alti si atunci conbinate si tu cu unu sa ii faci in ciuda

Răspuns utilizator avertizat
| Tweetymrrr a răspuns:

Părerea mea :este EA.
Nu pot înţelege persoanele de genul aşa 'zisei tale amice.

| ramona_3629 a răspuns:

Eu zic sa te imprietenesti cu Alex.

| madymuraru a răspuns:

Curva nu poti sa faci pe orcine doar daca are un iubit...si eu am trecut prin asa ceva...big grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ai niciun drept să faci o fată/femei curvă!
Învață să îți alegi prietenii/nele.
Pa, pa.

| PυƒσPιηк a răspuns:

Pai ai facut o amestecatura de nume acolo dar din ce am inteles eu reiese ca prietena ta e cam fufulitza, in sensul ca-i place sa fie in centrul atentie, si crede ca in centrul universului traieste numai ea.asta e...important e sa iti dai seama la timp ce fel de persoana e. Mereu sa stiii cu cine ai deaface si ca mereu dar mereu poti sa te imprietenesti cu o persoana ca ea. e curva in toata regula. eu cred ca daca aai asa o prietena trebuie sa te duci la ea si sa-i spui in fata:Ei bine credeam ca imi esti prietena dar nu estichiar asa eu zic sa te gandesti cu cati baieti esti si apoi sa te analizezi sa vad tu cum crezi ca esti?'ei bine eu sper sa devina corecta si sa se gandeasca la ce fel de prietena e.nu cred ca ar trebui sa te conbini cu un baiat de care ii place ei pentru ca in aceastta problema tu trebuie sa fi exemplu.