| blueangel99 a întrebat:

Am o problema in clasa. Sunt foarte multe persoane care se tot ia de mine, ma sicaneaza, si ma enerveaza. Vreau sa-i invat minte, dar fara sa-i injur. De spus dirigintei nu am chef, ca dupa ma vor lua de fraiera si vor face mai urat; la invatat sunt cea mai buna din clasa(deci oricum, mai buna decat ei); si in nici un caz nu vreau sa ma mut din clasa, ca sunt a 7a, si mai e putin din anul scolar.
Deci, ce-mi recomandati sa le fac enervantilor alora?

4 răspunsuri:
| NesScaFe a răspuns:

laughing pai incearca sa te imprietenesti cu ei mai avem si noi una in clasa aproape la fel ca tine dar aia e foarte ratata deci numai ii baga in seama o sa se sature.

| Morphines a răspuns:

Faci o greseala daca nu-I spui dirigintei. Doar nu trebuie sa ii spui de fata cu ei ce te deranjeaza.
Alt mod de a-I pune la punct este sa te folosesti de inteligenta ta, pentru a le da peste nas, sa le arati ca le esti superioarawinking

| arssia45 a răspuns:

Ia-ti o cheie franceza sau un cutit si nu-i batea ii speri

| xyzfinish a răspuns:

Daca nu vrei sa-i injuri, nu-i mai baga in seama si nu te arata afectata de ceea ce fac ei.Marea majoritate a nesimtitilor sacaie pe cei care se enerveaza repede sau sunt comici cand sunt nervosi.Dar in cazul tau poate fi invidia, deoarece esti o eleva buna si ii injosesti pe ei in fata profesorilor.Cred ca daca vor depasi limita ar trebui sa discuti cu diriga(in secret) sau poate chiar cu parintii.Bafta!