anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema in legatura cu majoratul iubitei, nu stiu ce sa ii iau. Daca aveti idei multe help me, chiar am nevoie. Sincer daca as avea vreo idee, ar fi mai usor, chiar nu stiu. Poate puteti veni cu idei exacte.Nu pot spune ca este materialista. Ideea e ca vreau sa ii iau ceva care o sa-i placa mult.(i-am luat un inel cu cristal, ceas, un chestie in care sa-si puna bijuteriile, jucarii de plus) de data asta numai am nicio idee. dau funda la cel mai bun raspuns...thx

3 răspunsuri:
| yoyo01 a răspuns:

Totul depinde de cat vrei sa cheltui pentru cadoul iubitei.de ex un buchet cu 18 trandafiri, ceva ursulet mare de plus, bijuterii.depinde si ce-i place ei.tu o cunosti mai bine.de ex daca ii plac cosmeticele poti sa-i iei o trusa mare de farduri, ceva parfumuri fine si un buchet mare de trandafiri rosii.
ti-am zis depinde de ce-i place ei si de banii pe care esti dispus sa-i cheltui.winking

| Angelique a răspuns:

Ii poti da bijuterii,inel, cercei, bratri.sau un lantisor cu o inima ca sa stie cat de mult o iubestihappySunt foarte multe chestii dar intreab-o ca ce si-ar dori cel mai mult.Succes!winking

| Fillaide a răspuns:

Parfum
Rochie,pantofi
Album photo
Poza ei, sau a voastra intr-o rama frumoasa
Un buchet de flori
O jucarie de plus
Un bilet la filmul ei preferat
O carte
Un album cu muzica ei preferata
O poti duce intr-un loc frumos(daca are un loc preferat e si mai bine).

In speranta ca te-am putut ajuta!