Incearca sa intretii aceleasi relatii ca pana acum, sa te porti la fel, fara sa iei in seama accesele lui de furie, sau, ma rog, manifestari ciudate. Si eu m-am indragostit de cea mai buna prietena a mea, si a iesit dragostea vietii mele . La mine era reciproc. Incearca sa ai o discutie cu el si sa ii explici cam cum stau treburile...
Succes.
Incet incet o prietenie se poate transforma intr-o mare dragoste mai gandeste-te un pic inainte de a lua o decizie definitiva
Buna
of...asa mi-am inceput eu povestea de dragoste cu prietenul meu...si la sfarsitul lunii facem 2 ani .stii...un iubit poate fi si un bun amic... Daca vei ajunge si tu sa il iubesti vei vedea ca nu s-a schimbat nimic.veti avea aceleasi discutii, preocupatii doar ca va si iubiti. O astfel de relatie doresc la toata lumea! in plus draga mea.incearca sa te ''desparti'' de el, sa nu mai vorbesti cu el.nu-i asa ca iti este greu? Bafta!
De ce nu-i spui si lui ce ne-ai spus noua?
Spune-i ca tu nu vrei sa pierzi un bun prieten pentru un iubit! Spune-i tot ceea ce simti!
De ce nu-l accepti ca iubit? o frumoasa prietenie se poate transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste. Dar daca nu-l vrei sub nici o forma ca iubit eu zic sa-i spui in fata ca-l consideri f bun prieten dar doar atat... si ca nu vrei sa-i pierzi prietenia. ca tu tii f mult la el dar tii ca la un amic si nimic mai mult.
I-am spus asta. Mie imi este imposibil sa fiu cu un baiat daca nu sunt sigura de ceea ce simt. Ar suferi mai mult daca eu nu m-as indragosti de el.
Am vorbit cu el, i-am spus. Eu nu am si nici nu am avut niciodata probleme cu comunicarea. As vrea sa stiu cum sa ma comport cu el... Ceva care m-ar puta ajuta sa il pastrez ca prieten.