anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.La mine nu se uita baietii, desi sunt destul de aranjata si frumusika, puteti va rog sa ma ajutati cum sa-mi gasesc si eu un prieten?

Răspuns Câştigător
| Beautyapple a răspuns:

Pai cred ca asta e prb, probabil cred ca te gandesti numai la tine, nimeni nu spune sa nu fii frumushika dar cand esti in jurul lor da impresia ca te intereseaza ceva care nu are legatura aspectul fizic.
Good luck!

4 răspunsuri:
| bxxt a răspuns:

Pai in primul rand poate ar trebui sa fii mai modestawinking laughing. Baietii nu se uita numai la aspect chiar daca toate fetele zic " A...baietilor numai corp' le pasa". Daca eti buna, draguta, un pic feminina si mereu arati ca te simti bine in pielea ta ei vor aprecia asta :*

| Nymphetamine a răspuns:

Cati ani ai de-ti trebuie prieten?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pompushiko,câţi ani ai? Păi asta da problemă, eu în locul tău nici n-aş putea să dorm noaptea. Dacă nu o să fii aşa de pompushika, cu siguranţă vei atrage priviri.

| LoveForShania a răspuns:

Buna!
Nici nu trebuie sa se ''uite'' baietii.
Baiatul care te va placea asa cum esti, frumusica, si cine stie, cu suflet bun, acela te va merita.
Nu vreau sa trag concluzii proaste pentru ca nu esti modesta sau mai stiu eu ce, pentru ca nu te cunosc.
Incearca sa fi cat mai feminina, si cine stie baiatul care te va placea, va fi ce va filaughing

Succes... La agatatwinking
Apropo cati ani ai?
Daca ai sub 14, eu zic sa nu-ti mai faci griji, ai destul timp pentru iubiti, sau cine stie, poate nu te vezi bine in oglinda.