| Mach0 a întrebat:

Am o problema la scoala am un coleg mai mare cu vreo 2 ani decat mine cam smecher intotdeauna vine la banca la mine si ma tot enerveaza se ia de mine ma jigneste mai da si cate o palma in mine *** are chef de bataie se ia de mine mereu si eu nu prea stiu ce sa fac imi este putina teama sa ma iau cu el la bataie straight face poate iau eu bataie mai rau nu stiu ce sa fac daca m`as lua cu el la bataie cum trebuie sa ma bat cu el sa ii dau vreo 2-3 pumnii la fata si gata sau astept sfaturi! sper sa scap de el

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Sunteti in aceeasi clasa |? Fie, eu in locul tau m-as arata superioara nu l-as baga in seama i-as spune " Tu n-ai de cautat prin vreun tomberon, nu vezi ca am treaba? daca mai zice ceva spune-i " auzi baietasule tu chiar nu poti sa pleci, nu vezi ca nu te suporta nimeni?" "esti un balbait care se balbaie si cica asta inseamna la tine ca te dai mare " Dupa ce ii zici asta pleaca de acolo la baie sau nu stiu dar pleaca cu capul sus si nu te intoarce si nu raspunde la ce iti mai zice. Daca da in tine spune-i " tu sa nu te atingi de mine ma, ca eu nu nu ma compar cu tine" si daca mai zice asa " O sa ai probleme, eu te avertizez, eu te-as preveni sa nu te atingi de mine " si spune-i lu diriga sau parintilor crede-ma asa e cel mai bine si nu o sa se mai ia de tine.
SUCCES SI CAPUL SUS happy!

6 răspunsuri:
| StyL3 a răspuns:

Kattya, te auzi ce vorbesti? Daca ii spune asa ceva isi ia bataia vietii lui rolling on the floor

Statica, incearca sa il ignori, si sa stai cat mai departe de el...

| Adinnutza a răspuns:

Sunt de acord cu kattya daca fuge celalalt va crede ca e cel mai tare si il va jigni in continuare.

| clauss a răspuns:

Nu ai si tu pe nimeni mai mare sa stea de vb cu el, sa i bage mintile in cap?, daca nu plaseazai una la oute si gata

| matrixismyname a răspuns:

Am avut si eu probleme de genul, tipul se crede tot mai smecher pentru ca se crede superior tie, iar tu daca-l ignori/ii zici ce a zis kattya, nu os a faci altceva decat sa-l provoci mai mult...stiu, unii oameni sunt ratati (colegul tau).

Eu am rezolvat-o luandu-ma eu de el, sau s-o dam parte in parte... eventual pune cativa prieteni sa-l aranjeze.

| UrbanNinja a răspuns:

Ba baiatule!
Daca nu faci ceva nu o sa scapi de el!
Daca te mai provoaca o data. pur si simplu te ridici la el si ii dai un mare capac de-i tiuie rolling on the floor(adica un pumn)
Si ai scapat de el. Daca continua ii mai aplici vreo doua lovituri si e gata, se pune in banca lui si nu mai ai probleme
Sper ca te-am ajutatwinking

| bboy111bAa a răspuns:

E simplu :vine la tine, te ridici ii dai un picior in oua, cade jos ii dai doi pumni, si gata te puii inapoi in banca