Ok, pai si eu mi-am facut mai demult multe scopuri si aproape nici unul nu le indeplineam sau nu le indeplineam pe alea care erau importante pentru mine si conzideram ziua "un esec". Am observat ca de multe ori ceream cam multe de la mine, dar cu timpul am reusit sa devin destul de disciplinat. am o rutina de dimineata si una de seara si mai fac chestii si in timpul zilei si si eu mi-am schimbat nutritia cu una care nu are in ea aproape deloc alimente procesate. pasii mici m-au ajutat. eu am fost perfectionist aproape toata viata si asta nu ajuta dar ma concentrez sa fiu mai flexibil. Ideea e ca am observat ca eram foarte dur cu mine insumi si asta m-a tinut inapoi in multe feluri mult timp si din ce ai scris tu aici cred ca si tu s-ar putea sa fi cam dura cu tine. M-a ajutat si ma ajuta sa vorbesc cu mine ca si cum as vorbi cu un prieten bun, gen:"e ok, poate poti mai mult dar asta ai facut azi si ziua e gata, nu esti perfect." Probabil cu o persoana draga tie care ar avea exact dificultatile pe care le ai tu acum ai vorbi cu intelegere. Ar fi util sa incepi sa vorbesti la fel si cu tine. Succes!
Asculta nicio schimbare no sa fie altfel asta depinde de tine incearca sa gandesti pozitiv nu negativ si fii tu insati si nu te schimba cu nimic ramai aceeasi persoana
Nicio schimbare nu vine fără efort. Tu eşti cea care ştie cum vrea să-şi organizeze timpul. Probabil că niciodată, o nouă zi nu este atât de rea, dacă am încerca să folosim fiecare minut in folosul nostru, ajungând să nu ne mai irosim nervii pe lucruri care nu-şi au rostul. De ce e "eşuată"? Dacă doreşti să fie altfel, fă-o aşa încât să devină altfel pe următoarea.
Mizerabil nu m-am simtit niciodata, poate doar cand eram putin beat si asteptam sa treaca ziua sa nu mai fiu ametit, in rest, nein!
Acum rezolvarea la problema ta e usoara, trebuie doar sa vrei.
Pentru inceput fa o lista pe o perioada de timp, si in fiecare zi programezi cate o sarcina, incepi cu o sarcina usoara si dupa treptat incepi ridici nivelul, si faci tot asa atat de des astfel incat sa devina o obisnuinta.