| lilith666 a întrebat:

Am o problema mai dificila: Acum o saptamana o amica vorbea cu fostul ei prieten iar eu am intrat in vorba cu dealde -ce faci honey? Eu vorbisem ca ma voi combina in pragul Revelionului pentru a putea intra la un party. A doua zi fetele au zis sa ma sarute iar omul a luat taurul de coarne si m-a sarutat. In seara aia am inceput sa vb cu el.El mi-a zis ca ma place dar n-am luat in seama si am continuat sa ne apropiem pana cand am realizat ca sunt dependenta de vb cu el asa ca nu am mai vrut sa vb cu el o zi intreaga. Dar seara eram cu telefonul trimitand mesaje. Si am obs ca sunt atrasa de el cumva. Acum ce sa fac? nimeni nu stie.

2 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

M-am blocat putin la partea cu 'fetele au zis sa ma sarute', pai a fost alegerea lui sau a insistentei lor? Probabil a lui daca ti-a si recunoscut ca te place. Daca esti convinsa ca sentimentele tale pentru el sunt fixe, adica nu este ceva trecator, iar aceasta obsesie va disparea atunci cand baiatul nu o sa-ti mai raspunda vreodata, atunci incearca sa te bagi intr-o relatie insa trebuie sa stii daca este reciproc si se merita.

| DemonvsAngel a răspuns:

Dacă asta simți înseamnă că ți la el. Încearcă să gândești lipede de exemplu si eu eram la fel ca tine,dar după cateva zile voiam tot mai mult până când a început să-mi placă, iar asta mă deranja. Dacă el simte ceva pentru tine, iar tu simți același lucru atunci încearcă. Gândeștete bine și ia decizia și cu sufletul, dar și mintea.Îți urez mult, mult succes.