| kpoplovermdm a întrebat:

Am o problema mare! Nu stiu DELOC sa ma machiez.si chiar am nevoie sa stiu pentru ca pariticip la foarte multe concursuri unde trebuie sa cant pe scena,iar toate colegele mele de canto se machiaza foarte frumos si folosesc tot felul de produse, iar eu stiu sa folosesc doar eyeliner (si nici pe ala bine). daca ati putea va rog din suflet sa imi dati niste sfaturi, v.as fi recunoscatoare! Ce produse de machiaj trebuie sa am neaparat in casa si cum stiu ce sa cumpar in asa fel incat sa fie de calitate? E adevarat ca daca folosesc fon de ten imi vor iesi si mai multe cosuri? As dori cat mai multe detalii de orice fel ( chiar nu stiu nimic din ce tine de machiat)! Va rog, ajutati-ma!

2 răspunsuri:
| LoriLoL a răspuns:

Nu invata tot felul de prostii.cauta si fa un curs macar de automachiaj pentru tine daca nu.un curs normal.fondul de ten nu are dea face cu cosurile..ci cu acelea deja existente care nu sunt curatate. daca tenul este mereu impecabil si pregatit pentru machiaj, si fondul de ten este de calitate..nu are de ce sa=ti apara cosuri.bineinteles trebuie sa stii cate ceva despre ingrijire tenului si igiena produselor

| Mihai_Miţă_1999 a răspuns:

Eu zic sa te mai uiti la tutoriale sa le rogi pe prietenele tale.
Cat despre cosuri, daca pui fond de ten se irita si mai tare...