| FaraNume1245 a întrebat:

Am o problema. Nu am incredere in mine, mai deloc. Cum as putea sa castig incredere in mine? ( nu ma luati cu "gandeste-te la cum nu-s altii" ca nu ma ajuta). Si inca o chestie. Daca incercsa combin o fata, la inceput imi da atentie, pare interesata, iar dupa cateva zile sau chiar ziua urmatoare parca isi pierde brusc interesul. Cam asa patesc cu toate. De ce?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Personal consider ca nu esti placut fizic nu ca duci tu lipsa de incredere,tipi populari de la licee au ceva in comun sunt frumosi, am vazut eu tipi populari care aveau multe iubite nu aveau un carcater de om matur din contra zici ca erau copii dar era amuzant dar si frumos,deci problema e ca e aiurea sa nu ai incredere in primul rand pentru ca nici in lumea barbatilor nu ai ce cauta si e naspa ca momentan barbati conduc lumea si daca mergi la un patron nehotarat ala te da afara ce sa faca cu tine, prin mici expriente prinzi curaj si eu la fel am prins cred ca totul e posibil in viata daca vrei asta sunt convins de asta,absolut totul si sa invingi moartea e posibil daca crezi in asta,vorbesc de ratiune nu de credinte oarbe, rational e posibil totul atata timp timp cat nu incerci nimic nu castigi /pierzi nimic,banuiesc ca tu esti obsedat le sacai cu telefoane fetelor nu le plac obsedati, daca fata nu te suna dupa intarnire nu o mai suna sa stii pe viitor asta,cine te place te suna crede-ma,fetelor dupa cum am spus le plac barbati frumosi,inalti,bine facuti asta e adevarul, carcaterul conteaza asta e vrajeala sau sufletul, nu suntem detectoare de suflete, sa nu citesti porcari gen seductie ca nu functioneaza e timp pierdut, ne ia cateva secunde sa stim daca placem pe cineva

| Divy a răspuns:

Deci lipsa de încredere a ta este afectată de faptul că te gândești mult asupra ta sau te desconsideri în fața altor persoane și asupra faptului că te gândești prea mult la o fată laughing

Pentru a fi mai încrezător și interesant pentru fete încearcă să practici un sport, fotbal sau să cânți fie rap fie la un instrument ca chitara. Alt lucru pe careîl caută lumea e distracția deci să fi amuzant dar aici nu tot timpul o să îți meargă deci nu te crampona.

Lucruri care te duc la lipsa încrederii sunt facebook-ul, filmele pentru adulți și mas turbarea deci încearcă o lună fără ele și fă ceva mai interesant.

Mult succes!

| FaraNume1245 explică (pentru Divy):

Nu ma gandesc la mine. Pur si simplu nu am incredere. Sunt amuzant, practic un sport, deci nu sunt vreun tip anost. Nu stau pe facebook sau telefon nonstop. Nici cu filmele po*no nu fac abuz, dar pur si simplu nu am incredere in mine. Nu ma tem (gen sa vorbesc sau ca imi iau bataie), dar na, cred ca e un defect si asa sunt eu.

| Divy a răspuns:

Acel defect vine de undeva el e condiționat de inferioritate în fața altora, frica de respingere, fixarea pe defectele fizice materiale sau psihologice și subestimare proprie.

Omule uite gândește-te ca tine sunt și alți, iar dacă gândești astfel tu singur ești propriul tău inamic.

Poate ar fi bine să te rogi lui Iisus cum a zis @icanhelpyou să nu mai te depreciezi astfel.
Numai bine anon1m

| Mnup a răspuns:

Ai dreptate, Aka.

| AkaVR1 a răspuns:

Buna!
Increderea in sine se datoreaza si faptului ca esti frumos. Incearca sa-ti gasesti o calitate de a ta,cu care sa te faci remarcat. Cu siguranta ai multe calitati.
Si. sa stii ca fiind fata, iti spun ca fetelor nu le plac baietii lipsiti de incredere, noua ne plac baietii bazati, iar in legatura ci fetele, cred ca din acest motiv au plecat. Ti-au observat lipsa de incredere.

| iCanHelpYou a răspuns:

Roaga-te la Isus