anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, nu intru in detalii ca nu e cazu'. Eu tin foarte mult la o fata, care nu e din orasul meu, nici macar din regiunea in care locuiesc eu, e tocmai din capatul celalalt al tarii. Este cu un an mai mic decat mine, asta nu conteaza asa mult. I-am spus mai demult ca o plac, si se pare ca si ea ma place, adica m-a placut etc etc, asta e, nu trebuia sa ma implic intr-o relatie la distanta. Problema e urmatoarea : Ea crede ca nu mai tin la ea, in ultimul timp ne-am certat nitel, insa eu inca tin foarte mult la ea, insa nu stiu cum s-o demonstrez, nu ma pot limita doar la cuvinte. Am fost in vara plecat, nu am prea avut timp sa intru la pc, si tocmai de-asta crede ca nu mai tin la ea. Poate ar trebui s-o uit, nu stiu, insa... thinking Stiti voi, sentimentul ala nenorocit.
Cum sa o fac sa inteleaga ca inca am sentimente pentru ea, cuvintele sunt inutile, nu cred ca le va mai baga in seama.
Ceva sfaturi? As aprecia sa nu se numere printre cei care citesc minunea asta si mistocari, numai de asa ceva nu am eu chef.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu-i mai repeta la nesfârșit aceleași vorbe. Normal că se îndoiește de sentimentele tale când ai absentat atâta timp, fără să-i dai un semn!
Când iubești NU neglijezi persoana dragă, ci încerci să-i dai întâietate. Ai neglijat-o fiindcă n-ai fost sigur pe sentimentele tale. Acum dacă vezi la ea o schimbare, contrar așteptărilor tale, ai început să te alarmezi și să înmagazinezi în suflet... numai gânduri și frământări.
Ar fi cazul să TACI și să nu te mai eschivezi încercând să-i demonstrezi contrariul. Dacă vrei să dovedești ceva, o faci prin fapte, nu prin vorbe (vezi bine că nu-și mai au rostul!).
Recuperează timpul pierdut, oricum, dar recuperează-l!

2 răspunsuri:
| AlessandraCoco a răspuns:

Hey! Explica-i ca nu ai avut timp si iti pare rau, spune-i ca o iubesti cu adevarat. Parerea mea este ca relatiile la distanta nu tin, asa ca nu are rost sa formati un cuplu pentru ca o sa aveti de suferit si fiecare ar trebui sa isi gaseasca pe cineva din acelasi oras. E decizia ta daca vrei sa o uiti, dar gandeste-te bine! happy

| Verdes_Eduard-Andrei_1990 a răspuns:

Totusi mi se pare ca e joaca de dragostea, lucru care va poate rani pe amandoi si va poate amagi. Totusi este ok sa pastrezi o relatie de amicitie cu ea sa inveti sa o accepti ca o amica si sa incerci si pe ea sa te accepte la fel. Atunci cand va fi cazul sa fiti mai aproape unul de celalat, atunci puteti incepe o relatie si sa vedeti incotro merg drumurile. Insa ca sa fii un baiat dragut ai putea sa ii iei adresa si sa ii trimiti o scrisoare in care sa vorbesti sincer despre sentimentele tale. Succes!