| Heys a întrebat:

Am o problema nu ma integrez deloc in clasa de la liceu sunt pe a 9. Era mult mai bine la generala aveam multi prieteni de nadesde cu care faceam foarte multe chestii. Aici e monotonie majoritatea sun din alte parti ale judetului deci nu ii pot invita pe afara etc. Ei sunt destul de diferiti de mine au alt gen de unor cateodata rad singur de o gluma si nimeni nu rade, sunt mai "cocalari" asculta manele si din astea si se dau in spectacol...vai de capu lorlaughing. Urat e ca suntem 4 baieti in clasa decat la inceput am crezut ca o sa fie super fain cu 26 de fete in clasa dar nu e chiar asa.Majoritateas venite din zone rurale si vb toto timpul despre baieti de peste 25 de ani ceea ce mi se pare destul de aiurea mie o fata de 14-15-16 sa se intalneasca nu unu de 25-26 ani.In plus nu pot sa ma intalnesc nici cu prietenii mei decat in weekend si nici atunci calumea pentru ca eu invat dimineata iar ceilalti dupa amiaza si nu avem tangente.La alte clasa nu ma duc asa singur de nebun pentru ca nu ii cunosc.Nu gasesc nici un caracter pe placul meu adica sa le placa si alte chestii decat destrabalarealaughing si sa vorbesc ceva mai calm asa si incet ei vb numai tare si ma cam dispera ma mai si cert cu ei cateodata pentru ca vb prea tare.Adica eu sunt pasionat de desen si anime/manga in special schitez personaje din manga.Adica eu n-am vazut copii ca ei. Adica venise iar si eu aveam palton si li s-a parut o cestie cidata sa ma vada in palton si ca n-am geacalaughing sau ca am parul putin mai lung gen emo asa dar nu exagerat.As vrea sa ma mut. Voi ce sfaturi imi dati sa ma inteleg mai bine cu ei sau sa le intru in gratii sau ei sa intre in ale melelaughing?

2 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Nu poti decat sa ii accepti asa cum sunt ori sa ii ignori, sau te muti la un liceul unde sunt si prietenii tai, cred ca se poate asta, dupa ce termini clasa a 9-a. Sa iti zic o chestie care am invatat-o, "Daca ti-ai cunoaste potentialul de a te simti bine nu ai mai cere nimanui sa se schimbe ca tu sa te simti bine, te-ai elibera de nevoia de a controla lumea". Daca nu va potriviti, nu mai incerca.

| R0CA19 a răspuns:

Mai bine te transferi daca nu te simti comod. Oricum un transfer se face in mod normal [daca nu e urgent] la sfarsitul anului scolar. Deci mai ai timp sa te decizi.winking
[PS: eu am preferat sa ma mutbig grin]