| my_8716 a întrebat:

Am o problema nu stiu de ce cand ma machez sau doar cu rimel daca ma dau mi se fac ochii rosii adica in albul ochiului sunt niste vene roshii si se vede foarte urat si ma deranjaza sau se m-ai intampla cand stau la pc sau la Tv. si ma deranjaza adica e foarte inestetic va rog ajutati-ma am mare nevoie de sfaturi babesti sau orice ca nu conteaza sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand incearca sa te demachezi intotdeauna cand stai in casa, evita sa stai noaptea tarziu la tv sau calculator si nu sta in curent.Nu te culca machiata si incearca sa nu te mai machezi cand apar astfel de probleme. Oricum incearca sa te odihnesti cat mai mult. daca tot apar aceste vene rosii si nu dispar, consulta medicul

3 răspunsuri:
| Oxanna a răspuns:

La chestia cu machiajul, este o problema poate cu ceva reactie si mie mi s-a intamplat la mascara de la avon(supershock), siiii la tv si calculator, poate stai prea mult, dar pentru siguranta du-te la oftalmologhappywinking fundii?

| D7 a răspuns:

Nu stiu`. habar n-am n-am mai patit.
da si eu zic sa mergi la oftalmolog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand "sau se m-ai intampla" este de fapt "sau se mai intampla" In al doi-lea... Du-te la oftalmolog, poate trebuie sa poti ochelari