| DENI1392000 a întrebat:

Am o problema, pate nu chiar asa de importanta pe cat o consider eu, si chiar am nevoie de ajutor. nu stiu ce vreau sa devin cand mai cresc, sunt multe meserii interesante dar care se platesc prost. mie imi place foarte mult sa scriu, dar nu stiu nici o meserie profitabila care necesita talent la scris. va rog ajutati-ma sa gasesc o meserie interesanta si bine platita.

Răspuns Câştigător
| dwar a răspuns:

Scrie romane, poezii..versuri,piese de teatru, scenarii de filme, cine stie, poate esti un mic geniu...happy

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice meserie e platita in functie de cat de bun esti. asa ca poti fi o scriitoare de 2 lei sau poti sa scrii romane/carti/articole cu adevarat bune

| ElenaSA a răspuns:

Ai putea fi jurnalist, editor, redactor editura, scenarist, scriitor, poet.

| einenebun23 a răspuns:

O meserie de viitor ar fi Jurnalist Sportiv.
Sau ai putea sa faci o facultate de farmacie.

| ClauditaSmile a răspuns:

Si mie imi place sa scriu deci daca vrei sa vorbim despre acest lucru lasa-mi idul tau aici.
Cati ani ai?
Da ai dreptate ca multe meserii se platesc prost sau iti gasesti greu o slujba. Tot ceea ce te sfatuiesc eu este sa inveti cat se poate de bine, sa intri la un liceu bun, un profil de mate info, mate info intensiv sau mate info biligv engleza si apoi sa incerci sa te duci la o facultate la Bucuresti.
Eu intre 12-14 ani am vrut sa ajung sa construiesc roboti si acum sunt programator. Nu pot sa zis ca sunt departe de ceea ce mi-am dorit adica intr-un mediu total opus. As putea sa iti spun multe dar da-mi add la colynkay

| Medenet_Daniel_1969 a răspuns:

Fa-te cantareata asa castigi si bani multi si ai si satisfactia ca faci ce vrei tu funda? te rog nu am primit nici una pana acum