| corina977 a întrebat:

Am o problema.Prietena mea(carmen) are cont pe webkinz si mai are o prietena care are si ea(maria). azi am fost la prietena mea(carmen) si am vazut ce parola au amandoua...pe contul lui carmen nu am intrat. dar in schimb am intrat pe al mariei si voiam sa ma joc si eu.si stiu ca ea mai intra si avea chef sa ma joc si m-am jucat dar i-am schimbat parola. dupa ce m-am jucat voiam sa eu pun la loc. dar atunci am vazut un mesaj de la carmen care spunea: chiar esti nesimtita pentru tine e mai important un joc decat o prietenie cum ai putut esti o nesimtita nu mai ai ce sa vb cu tine.deci si prin urmare ea nu imi vrea sa vb cu mine.nu stiu ce sa ii spun pentru ca daca i-as spune ca am vrut doar sa ma joc s-ar supara. ce i-as putea spune? as vrea sa ma ierte.nu am facut-o intentionat.

Răspuns Câştigător
| ady007 a răspuns:

Dc nu tiai facut si tu un cont daca ati faceai si tu un cont puteia sa te joci linistita si nu se supara nimeni pe tine. oricum o sa te ierte maria, Nu cred ca va renunta la prietenia voasrta pentru un joc afurisit, zii ca ati ceri mii de scuze si ai spui,, ca o sa-mi fac si eu cont si nu o sa mai intru pe contul tau,, sper ca am fost de ajutor plz funda?

1 răspuns:
| corina977 explică:

Mentionez ca nu mai mergea parola:sigur a schimbat-o maria cu codul. dar nu stiu daca a vazut ce parola ii schimbasem.ma ajutati?