Oh. Naspa situatie. Ei bine, eu cred ca ar trebui sa-i spui prietenei tale, chiar daca va fi suparata, va suferi si mai mult daca intr-o zi, Doamne fereste va fi inselata. Vezi cum faci, doar esti fata desteapta! Dar ai grija, nu`i spune foarte direct, ii vei strica ziua COMPLET si va suferi si mai mult. Sper ca te-am ajutat. Si ca tot am scris romane, primesc fundita?
Buna!
Ai dreptate, e foarte dificil atunci cand e in joc fericirea prietenei tale.Cunosc o multime de cazuri ca astea.
Intr-adevar, prietena ta o sa fie foarte dezamagita si indurerata cand o sa afle, dar gandeste-te ca este mult mai bine sa-i spui acum. Deci, nu mai sta pe ganduri, spune-i cat mai repede, pentru ca o sa fie mult mai rau daca el continua sa faca aceste lucruri pe ascuns.
Bafta multa! Ai incredere!
xoxo
Pai nu e frumos sa ascunzi pentru ca o sa te creada tradatoar dar daca stie poti sa-i zici si sa ii spui sa nu se supere
îi spui astfel :ca daca te iubeste nu ar trebui sa se dea la alte fete (inainte de asta abordeaza un subiect cu aceas tema nu îi spui direct despre iubitul ei o sa se supere si o sa creada ca esti geloasa)inceara sa faci o fotografie cu el in aceasa ipostaza sau o filmare cu iubitul ei cum se da sau se uita la alte fete ba chiar si o inregistrare cu tine si prietenul ei facandul pe el sa spuna tot adevarul(totul pe ascuns )
Uite, nu ascunde nimic de prietena ta! Am trecut prin asta si te inteleg foarte bine, spune-i adevarul! Poate ca ea va fi ranita, dar poate can dva afla ca tu nu i-ai spus adevarul va fi si mai ranita pentru ca ea va crede ca nu esti o prietena buna pentru, din cauza ca ascunzi anumite lucruri de ea.Deci in final spune-i adevarul ca, daca se va supara ii va trece dar amintirile raman, Dar tu ia-ti rolul in serios(cel de prietena). sper sa ma tii si pe mine la curent cu ceea ce s-a intamplat. funda?
madutzik11 întreabă: