anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.
Recent am fost agresat de un ROM ca nu prea imi place sa zic tigan, oricum acesta s-a apropiat din spate fara sa il vad si m-a lovit in barbie (nu prea tare dar nici prea incet) si mi-a zis ca l-am batut pe fratele lui de care nici nu am auzit.
Dupa ce a incetat cu subiectul acela mi-a cerut bani, o suma mica dar nu aveam bani la mine si m-a controlat la buzunare ceea ce m-a cam enervat nitel dar l-am lasat in pace. Dupa aceea a vazut ca aveam un telefon si s-a apropiat de mine, a bagat mana in buzunarul lui si a zis "da-mi telefonul ca te tai" dar nu l-am crezut dar cand a l-am auzit imi venea sa sar sa il bat dar imi era ca mai tare imi fac probleme cu neamul lui.
Din fericire a venit o femeie si a plecat.
Aveti un sfat sau doua pentru mine ce as putea face daca il mai intalnesc?

Răspuns Câştigător
| blAster85 a răspuns:

Nu stiu e legal sa detii spray paralizant? ia-ti unu, da cel mai tare sa fie, urasc rasa aia desi au si eu 1%care se integreaza si au educatie, in fine nu mai umbla singur in zone marginase, sau frecventate de ei, si suna la politie fara sa stai pe ganduri.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O plangere la politie si un spray cu piper.

| criscris12 a răspuns:

Cel mai bine ar fi daca se mai ia de tine sa suni la politie, stiu ei ce au de facutwinking