| YoYo_9855 a întrebat:

Am o problema.sa va povestesc:
sunt cu un baiat de 6 luni, ne inteleg destul de bine doar ca ma minte cam mult si e foarte laudaros plus ca nu prea vb romana, nu ne prea intelegem... mi-e cam rusine sa stau cu el pe strada de mana sau din astea pentru ca are pielea foarte inchisa, toti il cred tzigan, dar este negru de la mama lui deci nu tzigan! acum m-am indragostit de un alt baiat de la mine din cartier, mergem la aceeasi scoala, ne vedem non-stop, ce sa mai! si lui ii place de mine si m-a intrebat daca vreau sa ma despart de prietenul meu si eu am raspuns ca da, si de fata cu el m-am facut ca trimit un sms de despartzire, dar nu l-am trimissadbaiatul asta e foarte ca lumea, mai ca lumea decat prietenul meu, dar il vaneaza toate fetele si pentru ca el ma invita pe afara eu imi pierd amicelecryingacum foarte multe fete sunt geloase pe mine ca ma invita afara, el nu le prea baga in seama dar se vede cu ochiul liber ca ii place de mine... mie acum imi place de el dar nu prea as vrea sa ma despart de prietenul meu ca daca asta ma lasa balta, nu pot merge inapoi la elsad plus ca actualul pleaca anul viitor in tara lui natalacrying Va rog, daca ati trecut prin probleme din astea, zicetz-mi, pe care sa-l aleg? va rog, un sfat!
Multumesc!

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Stai de 6 luni cu tipul ala si abia intelege lb.romana? Asta e de-a dreptul ciudat dar in acelasi timp intresanthee heeSa inteleg ca ti-e rusine sa mergi cu el pe strada pentru ca e negru? Sa inteleg ca si tie ti-a fost implementata conceptia de discriminare atat de adanc ca nu ii intelegi absurditatea? N-am sa iti zic ca toti suntem egali, pentru ca aceast vorba mare nu se aplica si nu s-a aplicat niciodata. E doar vorba unuia care privea un rasarit de soare si l-a sagetat inspiratie in minte.Nici politic, nici social, nici moral, nici cum nu suntem egali. Vom discrima negrii, tiganii, evrei si musulmani mereu.Pentru ca noi suntem dati dracu de superioristraight face
Eu in locul tau as fi sincera cu actualul, i-as spune ca relatia s-a terminat si gata. N-are sens sa continuam daca eu nu mai simt nimic pentru el. Iar despre tipul sexos pe care se bate juma` de cartier l-as lasa in treaba lui.Nu ma vad paznica unui Justin Biberon stand cu parul langa el ca sa nu sara fetele pe eloh go on

| gigiro a răspuns:

Faptul ca prietenul tau e mulatru sau metis, iti creeaza deja probleme.De placut, iti place mai putin decat cel nou, la anul va parasi tara. Sunt 3 inconveniente, destul de solide, ca sa "incerci" cu noul prieten. Inteleg insa, ca ti-e frica sa nu te paraseasca. Trebuie sa-ti asumi acest risc. De aceea, te sfatuiesc sa incerci sa fii mult mai buna decat alte fete:serioasa, cuminte, respectuasa, sa ai un caracter frumos, sa nu fii vulgara, sa nu iti dai aere, etc, etc.