| joker_2916 a întrebat:

Am o problema, sau cel putin asa cred eu. Eu nu am invatat prea mult in liceu si in generala, dar s-a ivit ocazia sa iau bacul si am intrat la o facultate. Problema este ca eu nu stiu sa invat cum trebuie si am nevoie de bursa.
Va rog ajutati-ma...

dau funtitza :*

Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

Deci: in primul semestru iei bursa functie de media de intrare, trebuie ca in acest semestru sa mergi la cursuri (se dau puncte si pentru prezenta si pentru activitatea la curs) si sa inveti ce ti se spune, pentru ca la partiale si mai apoi la examenul de sfarsit de semestru sa ai note cat mai mari, asa primesti bursa si pe semestrul al II-lea, si implicit pe semestrul I din anul urmator! Bafta!

3 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Pai conteaza si ce facultate faci. eu de ex sunt la inginerie, matematici si fizici la greu. mult de tocit nu e doar probleme. mi le transcriu cand termin cursurile ca sa am asa idee despre ce e vorba, si invat in sesiune, nu prea ma rup in timpu anului. si merge

| AndreeaBruneta a răspuns:

Incearca sa iesi mai rar in oras cu prietenii si sa te pui pe invatat.de exemplu daca ai de invatat la incearca macar 1 ora sa stai cu nasul in carte da sa te mai si opresti din cand in cand.eu asa fac si invat super bine...

| nesuferit a răspuns (pentru AndreeaBruneta):

Tu esti la facultate, ca aberezi asa de tare incat ma apuca plasul cand citesc ceai scris?