| Gabi1701 a întrebat:

Am o problema si as vrea sa ma ajutati...vine sa stea la mine 2 zile verisorul meu de 8 ani si ma gandeam sa imi dati niste idei de jocuri sa il fac sa se bucure acum ca vine pastele(la el in familie s-au intamplat niste certuri si a plans din cate stiu).
As vrea niste jocuri sau ceva ca sa fac cu el sa il fac sa rada un pic si sa il fac sa fie vesel de Pasti.Scuzati categoria, dar am vazut ca este mult mai populata.
Funda

Răspuns Câştigător
| d2i2n2 a răspuns:

Pai avand 8 ani verisorul tau si vrei sa rada sa fie vesel, petrecant cele 2 zile cu el l-ai putea face chiar tu sa rada, jucati jocuri impreuna, uitati-va la filme adica la desene, spune-i cateva povesti vesele, haioas..Asa ca tu trebuie sa te comporti mai copilareste nu e un lucru rau ci un lucru amuzant ca asa iti mai atunci si tu aminte de copilarie.Ii povestesti niste nazbatii din copilaria ta ca sa poata sa rada intr-un fel de tine.winking Desenativa pe fata, ot felu de chesti amuzante.
Sper ca te-am ajutat. :*
Funda? puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| LollypopMe a răspuns:

Pai,ai putea sa faceti impreuna un spectacol cu marionete(facute din sosete curate si marker, cu masinute...)
Faci si tu o scena dintr-o cutie rupta.
Sau ii zici sa isi aduca niste masinute, iar tu sa faci o arena din carton care sa pui2 masinute si fac intrecere.
Pentru mai multe jocuri, urmareste pe disney channel Art attak.
iti arata o groaza de jocuri

| Iubibilăă a răspuns:

Eu am o idee. De ce nu ascunzi ceva pe care scrie un indiciu iar el trebuie sa il urmeze sa salveze planeta de monstri blablablaa.