Uite eu nu cred ac relatiile astea fara sa stie nimeni. merg, chiar daca nu afla asa dintr-o data totusi o sa afle cu timpul cineva.si nu e rau sa afle., poate el fuge de tine pentru ca nu i-ai dat un raspuns si sa gandeste ca nu vrea sa para insistent, sau poate crede ca asta e dorinta ta. sa nu stea prea mult in preajma ta, sau poate doar tii se pare ca fuge de tine
oricum dai un raspuns ca vrei sa fii cu el. si nu cred ca poti sa ii pui conditia asta sa nu afle nimeni, ca pana la urma totusi va afla cineva, si atunci s-ar putea simti vinovat...
bafta! si spune-i ca vrei sa fii cu el apoi sa vezi cum reactioneaza. daca e mai tot timpul cu tine. si te simti asa sufocata si crezi ca cei din jurul tau vb prea mult despre asta poti sa-i spui sa o lase putin mai usor, sau daca vezi din nou ca te evita. poti sa discuti frumos cu el si sa-i spui ca nu iti place si ca ai vrea sa discutati mai mult
si poti asculta de sfatul @dragutzei. e f bun sa-l intrebi ce a zis ea si sa vezi cum o sa reactioneze
Pai logic ca fuge de tine daca tu i-ai zis sa nu stie nimeni de la scoala! el nu vrea sa stie nimeni si sa-ti faca pe plac, ca daca nu tu ii dai papucii! orice apropiere intre voi, orice vorba la scoala poate sa-i faca pe ceilalti ca e ceva intre voi! deci daca nu esti sigura de ceea ce-ti spun...intreaba-l:auzi da tu ma ocolesti la scoala ca asa a fost intelegerea sau nu mai tii la mine? sa-l intrebi asa dintr-o data pentru a putea vedea daca minte sau nu!
bafta! semnat, draguta!
Pai fuge de tine pentru ca asa i-ai zis tusau poate sa simtit prost ca i-ai pus o astfel de conditie
in plus de ce nu vrei sa stie colegii tai tie rusine cu el sau ce? mie una sa imi zica un baiat asta pai l-as da naibii...asta inseamna 2 lucruri:ori ii este rusine cu mine ori se ascunde de cineva
succes
Extazy01- Nu se face publicitate
" cu o conditzie:sa nu stie nimeni" - Daca i-ai spus asta fii sigura ca iti va respecta dorinta. Prin ce i-ai spus, i-ai dat de inteles sa nu se apropie de tine la scoala... Nu inteleg de ce i-ai spus asta daca tot tie nu iti convine
Vorbeste cu el Si spune-i sa uite de conditie
Sau dai tu atentie si stai pe langa el Asa isi va da seama ce iti doresti Mult succes
Dai un click si aici vei avea raspunsul la intrebarea ta;)
http://www.e-album.ro/membru.php?id=20776 Te va ajuta in orice relatie si de orice tip... Un forum al fetelor;)