Cred ca sunt aproape de 0 sansele sa fii luat o boala sexuala. N-are scalpul legatura cu bolile sexuale. Si prin absurd, daca ai fi luat o boala cu transmitere sexuala, nu crezi ca e in interesul tau sa mergi la dr sa te tratezi? Daca iti rupi piciorul o sa astepti sa ti se umfle si sa ramai fara el ca ti-au spus parinti ca nu ai voie fotbal? Apropo ce religie ai?
Nu stiu daca trebuie sa te duci cu parintii la dermatolog. Incearca sa faci o programare singur.
Problema e ca vrea tata sa vina cu mine.
Schimba samponul, incearca Clear si spalate pe cap minim odata la doua zile. Faceam si eu cojite si bubite de la head&shoulders. In legatura cu dermatologul ce treaba are viata sexuala cu bubitele din cap? Ai tai nu le-au observat? Arata-le si spune-le ca vrei la doctor. Daca te duci la cabinet privat, e vreo 50 de lei o consultatie si iti trebuie doar buletinul ca sa iti taie chitanta. Daca zice ceva de parinti, le zici ca sunt la munca si ai rezolvat problema, oricum nu-i intereseaza pe ei, atata timp cat platesti consultatia
Ma gandeam ca poate am luat vreo boala. Ei le-au observat dar daca am luat vreo boala sexuala cum o sa le explic. Daca afla ca mi-am inceput viata sexuala sunt mort. Sunt de alta religie.
De obicei bolile cu tansmitere sexuala nu afecteaza scalpul.
Cred ca sunt aproape de 0 sansele sa fii luat o boala sexuala. N-are scalpul legatura cu bolile sexuale. Si prin absurd, daca ai fi luat o boala cu transmitere sexuala, nu crezi ca e in interesul tau sa mergi la dr sa te tratezi? Daca iti rupi piciorul o sa astepti sa ti se umfle si sa ramai fara el ca ti-au spus parinti ca nu ai voie fotbal? Apropo ce religie ai?