Bună.
Știu cum e, dar la mine e cu mătușa vitregă.
Adică sora iubitei tatălui meu.
E cea mai mică, are 25 ani, și e exact că cumnata ta.
Între noi nici nu e o diferență foarte mare și de'aia.
Știu cum e atunci când simți că vrei să o iei de păr dar te abții când te gândești că într-un fel sunteți rude și că așa te-ai cam certa și cu alte persoane. [ în cazul meu cu tatăl meu, în al tău cu iubitul tău].
Eu zic să încerci să o eviți la început, adică să lași de la tine, de tot de tot, să nu-i dai nicio privire când ridică din sprâncene sau alte gesturi de genul.
Dar dacă vezi că, continuă cu chestii din astea, ai putea vorbi întâi cu iubitul tău.
Că așa dacă i-ai zice direct ei verde în față poate s-ar termina cu o mare ceartă, și nu cred că vrei asta.
Pupici
Imi vine sa ii bag un picior pe gat, nu as avea cum sa ma cert cu iubitul meu pentru ea nimeni din familia noastra sa zic asa nu o suporta doar iubitul ei care vad ca s.a cam saturat si el de ea. Multumesc frumos pentru sfat.
Ai uitat sa pui intrebarea Nu stiu ce te enrveaza mai mult, intreaga ei persoana sau doar sprancenele ei cu personalitate (d'oh).
Cel mai bine ar fi sa o eviti (poate chiar are ceva cu tine...crede ca sunteti intr-o competitie gen "cine are cea mai ce iubita", din moment ce prietenii vostri sunt frati... oricum, cine stie in ce directie merge mintea ei).
Daca nu o bagi in seama, nu va dura prea mult timp si va izbucni (tipele ca ea cauta tot timpul un motiv de disputa), zambeste-i triumfator si las-o in lumea ei.