Asteapta sa faca el primul pas pentru ca e f posibil sa fi fost inca una pe lista lui, dc intr-adevar tine la tine si e sufletul tau pereche distanta nu va fi o problema si te va cauta. pana atunci nu mai plange pentru ceea ce putea fi, cauta pe cineva care sa te merite pe deplin, crede-ma exista
El nu a vrut ca tu sa suferi din cauza lui, asta este toata chestia. Din cate ne spui se pare ca te iubeste si ar trebui sa-l contactezi si sa-i zici ca sunteti destul de puternici si iubirea voastra la fel, incat sa puteti pastra o relatie la distanta.
Mult mult mult succes!
O zi buna!
Eu cred ca te-a placut, a fost o atractie reciproca dar ca nu aveati nici un viitor impreuna, asa la distanta si cunoscandu-va de doar cateva zile. O sa gasesti pe cineva potrivit aproape, care sa-ti fie alaturi!
Un buna. ce mai faci sa stii ca nu strica niciodata mi o sa deranjeze pe nimeni. gandeste-te ca iti era si mai greu. poate ca el se gandea ca o sa se kulce cu tine iar apoi o sa suferi si poate nu vroia asta. Incearca sa pui binele in fata
:*