Am inceput sa am sentimente fata de ea, dar tot as vrea sa vb cu ea dar nu mai dau de ea
Ai dreptul sa afli ce s-a intamplat, dar nu exagera incercand sa afli asta, fa-ti un cont nou de fb nu conteaza numele si trimite-i un mesaj in care ai vrea doar sa afli motivul sa nu ramai de prost.
ps:fara regrete orice ar fi
Probabil ca si-a inchis ea facebook-ul, nu te-a blocat pe tine. Poate ai spus ceva ce a deranjat-o, sau i-ai facut vreo propunere ce nu i-a placut. Cine stie ce gandeste ea si de ce. Eu zic sa nu disperi, sa o lasi in pace. Daca nu e sa fie a ta nu poti sa insisti la nesfarsit. Am patit si eu asa ceva o.O Ce lume ciudata. E mai mare ofticarea ca nu stii ce mama naibi are.
Vezi-ti de treaba! Nu are rost sa iti bati capul cu astfel de fete.Treci la urmatoarea.
Amice, daca crezi ca tu nu ai facut nimic care sa o ofenseze(din cate inteleg ai vorbit numai pe i-net cu ea) atunci nu incape indoiala de vorbe spuse de alte persoane, deci cum zic toti de aici, uit-o, and live on, inlocuieste-o, iesi afara si petrece timp cu alte persoane in jurul tau, sa iti atenuezi simpatia fata de ea. Inlocuieste-o.