| EvelinaRusuuiiiu a întrebat:

Am o problema si va rog sa nu faceți mișto. Nu mai suport sa ma duc la liceu, stau acolo de la pranz pana seara si simt ca numai am timp de nimic. Numai teste după teste, numai suport. Ce pot face sa ma las de școală?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Toti am trecut prin asa ceva la randul nostru. Unii mai greu, altii mai usor, altii deloc.
Cei din urmă acum cară ciment cu roaba.

| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu ai nevoie sa faci altceva in timpul cand mergi la liceu, acolod oar inveti si esti atenta in clasa ca sa memorezi ce se preda.
De alte chestii o sa ia timp DUPA ce termini liceul, ca la ansroii astia nu ai nevoied enimic altceva, de cat de invatat si mers la scoala.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

10 clase sunt obligatorii.
Dar fara 12 clase si BAC, nu te angajeaza nimeni.
Nici baietii nu-si doresc langa ei fete needucate.
Asa ca tu hotarasti cum vrei sa arate viitorul tau.
Ai ajuns la liceu si n-ai inteles asta, e grav!

| StoicAnalysis a răspuns:

Sa zicem ca te lasi de scoala. Dupa ce abandonezi scoala, ce vei face? Ca de ceea ce te plangi tu, vei da toata viata. La servici cum crezi ca este? Stai doua ore si vi acasa?
Tu ai nevoie de bani pentru a-ti trai viata cum vrei tu. Pentru a face asta, ai nevoie de un loc de munca decent. Pentru a avea un loc de munca decent, ai nevoie si de o educatie decenta.
Cum vrei tu sa iti traiesti cum vrei tu viata, daca tu ai facut maxim 9-10 clase?

| Kufu95 a răspuns:

Din păcate, vei avea nevoie de BAC ca să te angajezi undeva, îmi pare rău să te dezamagesc, nu ai ce să faci, va trebui să continui liceu pentru aceea diplomă. Facultatea nu este obligatorie să o faci, deci din acel punct de vedere nu trebuie să îți faci griji. În ce clasă eşti? dacă nu te deranjează că întreb. Şi eu sunt de acord că şcoala de la noi nu este dezvoltată încât să iasă lumea de acolo cu o cunoştință vastă într-un domeniu, efectiv trebuie să memorezi nişte lucruri pe care oricum le vei uita imediat că nu te ajută cu nimic în viață. Nu să îți întărească creativitatea cum ar trebui în mod normal... Mai rezistă până termini liceul, măcar.

| DoarDorr a răspuns:

Testele sunt pentru verificarea cunostintelor voastre. In urma predarii materiilor la ore si a studiului de acasa.
Nu poti sa te lasi de scoala pentru ca nu vei realiza nimic in viata. Din ce vei trai?