Eu cred ca tu iti faci probleme cu mana ta!
Nu crezi ca ar fi m ai bine sa ignori aceasta colega si sa pe varu-su odata cu ea?!
Eu asa as face!
Nu merita sa-ti afci nervi sis a te superi dintr-un rahat atat de mic, pur si simplu ignora oamenii care te supara, te necajesc, sau nu-ti sunt pe plac.
Nu mai crea probleme acolo unde nu sunt!
Adica, nu ar trebui sa te afecteze pe tine snobismul si postia colegei de clasa, care se da mare desteapta sau care isi sifdeaza diriginta, este chiar problema ei si doar a ei, nu a ta!
Invata sa te preocupi de persoana ta si sa ignori pe sa-ti vezi doar de problemele tale. Lasa-i pe altii in pace!
Prietenii ti-i alegi si daca esti prost, atunci stai in relatii unde esti bataia altora de joc.
Da-le pace si nu te mai interesa de nimeni ce face si ce spune, ca NU_i treaba ta!
Il poti intreba ce naiba l-a muscat de dos de dintr-o data nu te mai inghite. Scurt si la obiect.
Iar cu fata respectiva, nu ai facut nimic gresit daca nu ai jignit-o.
Cum sa o jignesc daca ea se baga singura in seama si ne jigneste pe noi?
Nu, zic daca in schimbul de replici avut cu ea nu ai jignit-o, decat te-ai ciondanit cu ea, nu ai facut nimic gresit.
Luati atitudine, altfel, va incercasa devina lider de grup cu forta, ea va stabili cine are voie si cine nu sa raspundala ore, cine are voie si cine nu saplee de la o ora, care cau care sa faca un proiect, cine si unde va sta in banca, cine cu cine are voie sa vorbeasca sau sa posteze ceva, cine nu va fi de acord cu ea va fi "eliminat" etc si incet incet libertatile voastre vor deveni istorie. cereti sprijinul profesorilor, unitiva si puneti-oin patratzica ei. va va dezbina ca sa va domine.
E proasta acea fata.nu invata si nici nu vrea sa devina lider.este ca o boala.chiar daca nu vrea sa stea in tine ea tot sta si iti face rau
Ea vrea sa domine cu orice pret (nu trebuie sa fie buna la invatatura). ar trebui sa o izolatzi, pana nu creaza tensiuni de nu se mai intelege nimeni cu nimeni in clasa voastra.
Si nu ai TU o problema sociala!
acea colega (pb nr1 ) incearca sa devina lider ( dar va fi unul autoritar dictator chiar )
Diorrus întreabă: