anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, sper sa ma puteti ajuta.De ziua mea imi doresc o chitara, si parintii au zis ca imi cumpara una. Ok, toate bune si frumoase pana azi, cand nu stiu de unde veni vorba, mama zice ca nu le pot face pe amandoua(mai fac si canto). Amandoua imi plac nespus si nu as putea renunta la niciuna din ele.Deci,cum pot sa o conving sa raman la canto, dar sa iau si lectii de chitara in paralel?
P. S. Unul din motivele pentru care mama nu vrea sa ma lase la amandoua e ca o sa am si meditatii la mate si ca nu o sa ma pot descurca cu toate, dar o sa pot, pentru ca le fac din placere.
Deci, cum o pot convinge sa ma lase la amandoua cursurile?sad

Răspuns Câştigător
| ZendayaRocky a răspuns:

Deci e foarte greu sa te ocupi de toate 3 in paralel dar daca iti doresti cu adevarat si esti sigura ca poti explica-i mamei tale ca tot ceea ce faci faci cu drag si niciodata nu iti va strica sa cunosti ceva in plus si daca nu te lasa nici dupa ce ii spui cat mai insistent ca stii ca te vei descurca cu toate si ca iti doresti macar o sansa, arata-i cat de bine te descurci doar la canto si meditatii si daca faci o treaba foarte buna poate te vor lasa sa iei lectii de chitara dar in principal incearca sa iti convingi mama!happy

0 răspunsuri: