| tatia a întrebat:

Am o problema! sper sa nu para banala dar sunt speriata, uneori cand ma gandesc mi se pare banal, iar alteori nu!
Acum o luna jumate, aproape 2 (la sfarsitul lunii iulie) am incercat sa fac "dragoste" pentru prima oara..."baiatul" nu s-a protejat dar m-a asigurat ca nu s-a intamplat nimic! Spun ca am incercat pentru ca de fapt penisul nu a intrat decat 2-3 cm pentru ca am vrut sa ma opresc! Practic sunt inca virgina! M-am speriat pentru ca dupa o luna (sfarsitul lunii august) am inceput sa am ceva greturi, nu am vomat... nu am un program fix la care mananc...mananc putin, maxim 2 mese pe zi...Mai tarziu a inceput sa ma doara abdomenul putin mai jos de apendice, am mers la doctor si am aflat ca am infectie urinara. Dupa ce am terminat tratamentul am fost constipata (tratamentul l-am luat intr-o saptamana) ...Constipatia a durat pana azi... pentru ca am luat laxative... am facut putina burtica si ma gandesc ca poate de la asta...nu e foarte mare burtica mea pentru ca sunt slabuta de felul meu...Mai nou am niste palpatii mai jos de stern, sunt destul de profunde, au aceeasi bataie ca si inima mea...si simt cateodata aceste palpatii si in alte locuri.chiar si in jurul coastelor...si cateodata simt si nice batai in stomac...de aceea sunt foarte speriata! E posibil sa fiu insarcinata (mentionez ca am avut menstruatie in prima luna dupa acel mic "contact" si acum ar trebui sa imi vina desi nici menstruatie nu-mi vine regulat)! Deci e posibil sa fiu insarcinata sau acestea mi se intampla din cauza constipatiei si a infectiei urinare?
Am facut si un test de sarcina de curand si a iesit negativ... dar burtica mea este putin mai mare decat de obicei? ce se intampla? poate fi din cauza constipatiei, problema care inca incerc sa o rezolv? ajutor

3 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Of doamne stai linistita ca nu esti insarcinata...totul e doar in mintea ta...esti prea speriata de chestia asta si te gandesti in continuu la simptome si de astea si ai impresia ca le ai...totul e doar in mintea ta...si eu am palpatii la degetul mare cand ma lovesc laughing... ti'a venit menstruatia, a iesit testul negativ, ce mai vrei? Nu e clar ca nu esti insarcinata? Grija pe viitor happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mai fa un test de sarcina.

| r8driver a răspuns:

Of...Doamne
nu stiu daca esti ansarcinata k nu sunt ginecolog, dar totusi mai ancearca, dar ceva mai mult.