Eu la prima intalnire m-am comportat foarte salbatic deoarece eram prost dispusa si m-a lua prin surpindere. A fost un esec total, l-am facut pe tip sa se simta ca un papitoi, si asta ma determinat sa ii zic pa deoarece nu vream pe cineva care sa faca ce vreau eu. Totusi, este o amintire cat de cat placuta.
Si sa stii ca unele fete adora baietii mai timizi. Daca tu esti asa, cred ca ea ar trebui sa fie mai impulsiva, mai guraliva, deoarece daca ar fi ca si tine, s-ar organiza o slujba la biserica. Eu asa cred, daca tu esti putin timid si mai pierzi din cuvinte, gaseste-ti pe cineva opus care sigur va sti ce sa faca.
C2rmen are dreptate. Sunt foarte multe fete carora le plac baietii timizi. Si eu ma numar printre acele fete. Adica nu imi plac smecheriile si cocalarii.
Pai e normal ca la primele intalniri sa fii mai timid, dar cu timpu incearca sa scapi, nu te mai gandi mai ales ca fetelor le plac mai mult astia mai tupeisti in ziua de azi...cam aiurea mai ales cand le vad pe cate unele cu niste nesimtiti de mana, no comment, dar totusi nu te mai gandi si incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea si ai sa vezi ca o sa treci si peste asta, bft.
Salut! Si eu aveam aceeasi problema, fiind foarte timid. Dar in timp s-a estompat chestia asta. Incearca sa fii natural, sa nu te gandesti ce spui presupunand ca zici ceva gresit. Multa bafta.
Ave!
Inseamna ca tu chiar tii la ea.si nu cred ca o sa-ti treaca prea curand.(am fost si eu in aceeasi situatie)
Doar cu timpul iti vei rezolva prbl cu timiditatea...intre timp gandeste-te ca fata aia nu-i nici ea regina reginelor doamne iarta-ma ...sau nujt ce fiinta venerabila(bine ar fi s fim asa) fi calm, vb deschis si-bafta