Inteleg cum te simti Si eu am o clasa "rea".din cauza asta a venit directorul in clasa si ne-a sczut 2 puncte la purtare ( la toti.pana si la cei cuminti ( ).Da, e trist, dar adevarat Si eu am patit asa ceva.chiar de mai multe ori, si sti ce : Nu-i bagam in seama pe acei rautaciosi.si plecam de acolo. Punct.Sau poti de exemplu sa ai o prietena buna care sa te apere! intotdeauna functioneazaa.
P.S. nu toti oamenii sunt asa, trebuie doar sa gasesti prieteni adevarati care tin la tine si care te apara de alti neboOni sigur vei gasi tu oameni de incredere.si linisteste-te.cu timpul, se vor plictisi de injurat si de batut joc si te vor lasa in pace. atunci vor fi blanzi ca niste mielusei
Hmmmm.Cred ca te pot ajuta!
cati
rad de tine, cati ani au? Ai incercat sa apelezi la parinti sau poate ai un prieten aratos sa-i invete minte sau iti sugerez sa ii ignori si ca sai sp[ui la profa ai parea ce-am mai mare fraiera
eu nu ma aflu in acceasi situatie si nici nu m`am aflat vreodatha dar pot sa iti zic parerea meah :d... poti sa taki si sa accepti si sa nu zici nimic dar poti si uh la randu taw impreuna cu altcnva pth ca singura impotriva la mai multi cred ca iese cu bataie poti sa iti bati si uh joc de ei gasindu`le diferite defecte saw pur si simplu poti sa te duci la diriginta nu la directoare si sa ii sp
ale0409 întreabă: