| Gaara5846 a întrebat:

Am o problema..tocmai incepe scoala..trec in clasa9 ..am parul cat al lui alex evans http://www.freegreatimages.com/alex-evans/ si tata ma pune sa ma tund. zice ca nu tine latosii in casa...nush cum sa-l fac sa inteleaga ca nu e nimic rau daca am parul putin mai mare decat colegii mei.ma enerveaza rau pentru k nu vreau sa ma tund..ascult mult rock/metal si nu masi putea vedea tuns

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand ai sa fii major ai sa faci ce vrei, pana atunci incearca sa arati si tu mai civilizat nu ca ultimul emolau.

| under89 a răspuns:

La mine în liceu sunt mulți băieți cu părul lung (până la umeri), sunt persoane normale, asta dacă le cunoști, deși la prima vedere zici că ar face parte din nu știu ce clan de "nebuni". Eu nu văd nimic rău în asta, chiar îmi place acest stil. (te obișnuiești laughing )
Tatăl tău e tatăl tău. Acum nu știu ce fel de persoană este, dar întreabă-l de ce nu acceptă, ce vede rău în legătură cu acest lucru.
Persoanele când adoptă un alt look, tind să se schimbe și după părerea mea, nu e bine. Poate asta nu vrea și el.
Baftă

| Madalina_Rovinescu_1994 a răspuns:

Simplu: nu te tunde.