| Annabella9719 a întrebat:

Am o problema.Trebuie sa nasc zilele acestea. Tatal la bebe nu vrea sa ma asiste la nastere sad Cica ma duce la spital si pleaca acasa si vine a doua zi dupa ce nasc sa ma ia acasa(aici in Anglia iti da drumul foarte repede acasa).Dar cum sa faca asa ceva?! Eu chiar imi doream foarte mult acest lucru! Eu sa stau sa ma chinui pe acolo si el sa stea bine mersi acasa in pat pe telefon sau la TV! Va fi mama mea cu mine dar eu ii vreau si prezenta lui! Nici macar sa stea pe hol si sa vina dupa ce nasc nu vrea! Ca vai Doamne i se face rau! Cum sa ti se faca rau daca copilul e deja nascut, spalat si imbracat?! Nu mai pot de nervi! In Romania se da bani grei pentru ca tatal sa stea cu mama si uite ce face el!

Răspuns Câştigător
| Laura a răspuns:

Da. Eşti cumplit de proastă. Sper să-mi poţi vedea răspunsul în condiţiile în care m-ai blocat.
În primul rând niciodată o şcoală nu o să îţi justifice caracterul mizer pe care îl ai.
În al doilea rând, acum câteva zile spuneai că anul ăsta vei intra la liceu, nu mai zic de alte elucubraţii care-ţi conturează la perfecţie ipocrizia şi mitomania: ba spuneai că mereu ai avut note slabe la matematică şi la română, ba întrebai dacă un 8 în Evaluarea Naţională se obţine greu şi dacă atârni de-o bară creşti în înălţime; nu eşti în stare nici să îţi alegi singură un sport, nici să iei cea mai banală decizie pentru tine dacă e bine sau nu să înveţi o limbă străină.
Scuză-mă că ţi-am subminat intelectul, elevă de elită care eşti! Ce îmi place de voi, ăştia care vă daţi ce nu sunteţi şi ajungeţi să-i atacaţi aiurea pe alţii ca să vă mascaţi vieţile de rahat şi lipsa idealurilor. Dacă mi-ar sta în putinţă v-aş scoate la o plimbare cu şufa până se asfaltează cu voi toate gropile din drumurile din România.
În al treilea rând, plecând de la premisa că eşti într-adevăr cum spui că eşti (ceea ce nu vei fi niciodată cu gândirea asta jegoasă), apelul la statut e cea mai josnică eroare de logică şi niciodată nu o să-ţi valideze eventualele argumente.
Că eşti proastă, e ok, se mai rezolvă. Dar ipocrizia trece greu. Şi când ajungi să fii în halul ăsta de rea, cu cineva care nu ţi-a făcut nimic, doar că-ţi gâdilă ţie egoul, nu meriţi decât să fii închisă ori singură, ori cu troglodiţi de acelaşi nivel cu tine până vă mâncaţi între voi.
Acum ca sfaturi: eşti prea mică şi prea tâmpită ca să ai simţul penibilului. Nu te mai da ce nu eşti şi nu îţi mai însuşi calităţi pe care nu le ai; în plus de asta, nimic din ce ai înşirat tu acolo nu e o calitate. Ai rămas doar la generalizări şi nu eşti în stare să vezi esenţa lucrurilor.
Întrebarea (viitoarei mame) este într-adevăr cel puţin cretină. Puteai să faci puţin mişto în privinţa asta, dar în limita bunului simţ. Cunoaşte limita cât să nu cazi în penibil. Dar ai jignit-o gratuit, nefondat, cu atacuri directe la persoană şi la ceea ce iubeşte, bazându-te strict pe părerile TALE personale. Un om inteligent n-o să facă niciodată asta, că spre deosebire de gibonii ca tine, a auzit de iubire, respect, prietenie. El ştie să se adapteze, să urce şi să coboare când e cazul.
Încuiată sunt de ce? Îţi e cam greu să păstrezi o coerenţă. Că (pseudo)superioritatea pe care ţi-o atribui mă face să vreau să te văd legată de-un calorifer cu cablul de la internet? Atunci da, sunt încuiată. Şi orice om cu toate ţiglele pe casă e încuiat.
Nici n-am zis că oamenii sunt egali. Ce să nu accept? Iar faci afirmaţii greşite. Cred că recurgi (iar) la false corelaţii. Una peste alta, personal nu vreau, nu o să vreau niciodată şi nu o să am copii. Alegerea MEA. Cum pot eu să intervin sau să descurajez alegerea altcuiva?! În afară faptului că ai venit cu "argumente" idioate, nu erai în niciun fel îndreptăţită, d.p.d.v. moral, să o ataci din prisma lucrului ăstuia. Nu mai spun că modul în care ai făcut-o e de cea mai joasă şi scârboasă speţă.
Şi da, eşti imbecilă.

44 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Cate comentarii de rahat pe aici, poate nu stiti dar barbatii se simt prost in momente de genul, adica o nastere nu e chiar un lucru care arata frumos, stii la ce ma refer, nu toata lumea poate asista la o nastere.
Ideea e ca trebuie sa va aveti la bine si la greu, e un capitol important din viata voastra si trebuie sa-l faci sa inteleaga ca iti este vital sa te asiste.
E datoria lui!

| anonimg a răspuns:

Mie mi se face rau numai cand ma gandesc la spital.
Am fost la doua persoane bolnave in vizita. Am iesit numaidecat afara din salon si asistenta mi-a zis sa stau jos pe banca; ma facusem palid la fata si picioarele mi se slabisera. happy
Alta data am asistat la o prezentare a modului de functionare al creierului. Mi se facuse rau pe scaun, si am iesit afara unde m-am intins pe o banca, unde m-am simtit mai bine.
Trebuia sa ma fi facut medic. laughing)

| JackR a răspuns:

@ Adyy5:
1. "Sunt sigura ca am ajutat mai multe persoane la viata mea decat tine." Continua sa traiesti cu ideea asta, in lumea ta mica si inghesuita.
2. "Daca ajung medic cu atat mai mult." In cazul nefericit cand acest lucru se va intampla, daca vei ramane ultimul medic de pe Pamant si as avea nevoie de serviciile tale, mai curand mi-as zbura creierul, decat sa apelez la tine.
3. "Oricum, făceam doar misto.Asta nu ma face o imbecila." Asa cum am spus deja, aici ai dreptate. Nu te face o imbecila, doar o catea fara inima.
4. "Nu ma cunosti, nu comentezi." Pe bune?! Si atunci cum ramane cu "sunt sigura ca am ajutat mai multe persoane la viata mea decat tine." si "mai degrabă tu esti cel din descriere"? Ai cea mai vaga idee cine sunt, ca am facut, ce fac sau ce pot face? Comentariile mele de aici, sau multe dintre ele, sunt acide si fac un misto crunt de cei care habar nu au pe ce lume traiesc. Si desi prostia si impostura intelectuala ma deranjeaza fizic, nu ii urasc pe cei care se fac vinovati. Din randurile tale, asa la misto cum au fost scrise, sare in ochi ura fata de semenii tai. O calitatea importanta pentru cineva care a ajutat multa lume si, mai ales, pentru un viitor medic! Las la o parte limbajul elevat pe care il folosesti si derapajele gramaticale sau sintactice, sunt prea putin importante in contextul general al discutiei, dar le-am observat si pe acelea. Caracteristice pentru o eleva eminenta, de la un liceu aflat "in top 20 national".

| mikehunter a răspuns:

Ai avantajul ca bebe al tau va sti engleza din secunda 2 lol

| Rux2000 a răspuns (pentru Adyy5):

Daca tot eşti atât de şmecher si provi dintr'o familie de medici mai bine du-te sa iti ţină nişte lecţii de cum sa iei spaga sa nu moară omul. Un om cu atâta scoala si facultăţi si cacaturi se comporta ca a tare. Tu nu o faci! Lasa saraca femeie in pace

| Rux2000 a răspuns (pentru Adyy5):

Băi mai du-te dracu cu vietile tale salvate replică de **** "am salvat vieti. Bla bla bla. M sunt de rang superior tie... Provin dintr-o familie de rahaţi... " hai mai scuteste-ne ce vieţi o sa salvezi jegosule o sa fii ca mama ta si ca restul familiei de medici p**i care cer şpagă daca nu le dai mori pe patul de spital

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E amuzant sa vad si alti inteligenti care isi dau ignore dar continua sa isi scrie rolling on the floor

| FaraNume1245 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și pe mine mă amuză. Totuși, nu înțeleg de ce își dau ignorează dacă mai au de vorbit.

| JackR a răspuns (pentru FaraNume1245):

"Ignore" este o actiune unilaterala. In cazul particular al acestui topic, Adyy5 a ales sa ignore cateva persoane (din ce stiu pana acum, Laura si eu suntem pe lista neagra). Dar in momentul in care raspunzi si in secunda urmatoare alegi sa ignori utilizatorul caruia i-ai raspuns, este lipsa de curaj (in cazul Adyy5, pentru ca in cazul in care era barbat, spuneam ca-i lipsesc anumite organe).

| FaraNume1245 a răspuns (pentru JackR):

Tot nu înțeleg de ce ai da ignore în mijlocul conversației. Sunt de acord că e lipsă de curaj.

| JackR a răspuns (pentru FaraNume1245):

Nu pot sa-ti raspund, eu am luat, nu am dat!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Adyy5):

Ești extraordinar, dar extraordinar de proastă, asta ca să nu fiu rău.

| BlueDark a răspuns:

Daca as fi femeie si as fi casatorita cu el, i-as da papucii din timp.Copilul merita un tata adevarat.
In orice caz, mare nesimtit!

Răspuns utilizator avertizat