anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. un tip de la mine din clasa mi-a zis ca ma place si sa fiu sincera, si mie mi-a placut putin de el, deci am fost "bagati" 2 zile. faza e ca el mai avea o prietenamai mare de care s-a despartit inainte de vacanta de Paste. am inceput sa-l urasc si sa-l fac in toate felurile. un alt coleg cu care sunt buna prietena m-a ajutat sa ma rasbun intr-un fel, dar baiatul de care imi place si-a dat seama ca eu eram in spate si d'astea. eu doar am zis da pentru ca acel coleg care m-a ajutat mi-a propus. faza e ca pana acum vreo saptamana il uram, dar a inceput sa-mi placa de el. nu stie nimeni nimic decat o colega in care am mare incredere. nici mamei nu i-am zis si eu ii zic totul. nu stiu ce sa fac. tipul asta pe care il plac nu este "bagat" cu nimeni acum, ne ciondanim din prostii macar de 2 ori pe saptamana si d-astea. sunt tentata sa ii zic. el imi mai face uneori ochi dulci si d-astea. va rtog ajutati-ma. funda + vothee hee

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei:*! Spune-i ce simti cu adevarat pentru ca mai tarziu poate iti va parea rau. Ai grija, alegeti cuvintele cu grija si spune-i.Sa nu iti para rau mai tarziu pentru ca ai ratat un tip care poate chiar tine la tinehappy

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andarock a răspuns:

Ar trebui sa-l intrebi pur si simplu:
''Auzi...eu te plac, tu ma placi? Vrei sa fim impreuna?''

Daca zice ''da'' tu ii zici ''ok'' si dupa aia va plimbatai prin tot cartierul (sau prin toata scoala) ca sa stie toti ca sunteti impreuna.

Daca zice ''nu'' atunci tu ii zici : ''Mda...pai esti un fraier atunci''.

Sper ca te-am ajutat:*

| Andarock a răspuns:

Deci... funda la cineva?