| ariana10 a întrebat:

Am o problema uriasa... o colega de-a mea putin ticnita a prins o calugarita(insecta), cam cat degetul mijlociu de mare, si a pus-o intr-o cutie de carton cu cauri, insa azinoapte insecta a facut un fel de cocon pe capacul cutiei, iar calugarita era bagata cu partea mai voluminoasa a corpuluiin acel cocon, prietena mea a prins insecta cu gandul de a pune-o la insectar... insa... v-am spus ce s-a intamplat...are nevoie de ajutor nu stie ce sa faca sa de-a drumul insectei, si i-a mai picat si netul...

12 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Vai. si calugarita este asa de frumoasa si rara... Eu as fi crescut-o intr-un acvariu fara apa (terariu)... Cum adica sa o omor pentru un insectar?!
Shin

| iuliana21 a răspuns:

Sa dea drumul insectei eu asa zic...

| I'm just me a răspuns:

Sama prinda una

| ariana10 explică:

Serios e pacat sa omori insecte sau doar calugarite?

| ariana10 explică:

A eliberat-o deja, am convins-o eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii dea drumul insectei...nu cred in superstitii dar ar fi bine sa-i dea drumul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe lumea cealalta se va intampla invers.colega ta va fi pusa la omsectar de o insecta calugarita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios acum, este o insecta rara si foarte frumoasa chiar ar fi pacat sa o omoare, sfatuieste-o sa-i dea drumul happy orice fiinta ar f are dreptul sa-si traiasca vata s sa nu fie ucisa doar pentru un amarat 10 la biologie happysper sa intelegi
mult succes in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca prietena ta era invidioasa p calugarita fiindca arata mai bine decat ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa o pastreze in viata deoarece el mor iarna
iar in captivitate pot trai 2 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coconul e cuibul cu oua. Nici sa nu indrazneasca sa o puna la insectar. daca nu poate sa o creasca sa-i dea drumul.se hraneste cu insecte mai mici decat ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal as pune-o la insectar.
Insectarele sunt niste lucruri legale(cat timp nu capturezi specii protejate) si admirate de multi inteletuali.