Tmcn are dreptate.
Si nu te stresa foarte tare, ca iti mai poti scoate nota, ca mai ai timp
Imi pare rau,dar in fiecare an exista exercitii grele, daca tu te pricepi nu inseamna ca nu exista, e imposibil sa nu existe un exercitiu care sa nu ti se para cat de cat greu. In fiecare an intalnim dificultati, e imposibil sa le ocolim, dam cu capu`de ele fara sa vrem... + ca eu urasc matematica. O ZI BUNA!
Mersi,tot e mica deci sunt moarta, mersi mult.
P.S; Scuze, stiu ca nu e vina ta dar m-am dereglat.
Ea cel mai probabil s-a enervat că nu aţi acceptat 8, ceea ce în gimnaziu e considerată o notă mare.
Imi pare rau acum :-| Am fost bleaga si am vrut mult mai mult decat ceea ce eram in stare
Deci, eu st tot a cincea. Noi nu suntem prea buni la mate, si d-na profesoara de mate ne noteaza la fel. Doar ca... ne scoate la tabla si ne pune nota, dar nu ne-o spune mereu. Ne noteaza in fiecare zi, si se aduna cu ceea ce lucram la tabla. Daca nu stii trebuie sa mai inveti. Te invat o smecherie. Scrie cu creioanul sau cu cv care se sterge, scrii ceea ce sti si daca vezi caci colegilor tai care au facut la fel au gresit, stergi si te mai gandesti. Ori o solutie mai usoara, inveti si exersezi la mate mai mult.
Face misto de voi, ia nu-i mai dati atata importanta si o sa-si vada de treaba
Gura pacatosului adevar graieste. Mare dreptate ai.