| Cristian_7819 a întrebat:

Am o problema, va rog sa ma ajutati!
Prietena mea, pe care o cunosc de 5 ani, a devenit emo si vrea sa se sinucida aruncandu-se de pe bloc. Momentan se taie cu lama si fumeaza peste 2 pachete pe zi, isi schimba prietenul de la o zi la alta si intretine relatii sexuale cu ei. Mi-a spus ca si-ar dori un harem. Si mai are o problema pentru care se rusineaza foarte tare: de fiecare data cand stranuta se scapa pe ea.
Ce sa fac? Cum as putea s-o ajut?
Va rog... ajutor!

Răspuns Câştigător
| GigllyMandy a răspuns:

Hey. clar prietena ta are o problema grava.in primul fiind prietena ta cea mai buna nu stiu cum ai lasat-o sa decurga la asemenea comportament stupid si sa o lasi sa se taie cu lama.In primul rand spune-le parintilor, fata asta trebuie tinuta in frau, de acolo este treaba parintilor sa o duca la un psiholog care sa o ajute sa se intoarca pe calea cea buna.Nu m-ai spus varsta fetei ceea ce mi-ar fi fost de folos presupunand ca este o adolescente de max 16 sunt hormonii de vina si stariile de depresie tipic adolescentine. Dar asculta-ma si anuntai parintii decat daca nu vreei ca sa fie luata drept nu emo ci altceva (***). Cu o prietena ca tine cred ca o sa se indrepte pe drumul cel bun insa ai grija de ea si indeparteaz-o cu rabdare da la toate viciile pe care le-ai mentionat mai sus. In le gatura cu problema mai rusinoasa nu stiu cat de mult se scapa pe ea dar ar trebui sa poarte tot timpul un tampon si cred ca iar fii mult mia usor. Sper ca ti-am fost de ajutor si succes! ciuss!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PyScHoTeLRoOz a răspuns:

Dai un pumn in guralaughing glumeam ajut-o fa si tu ce face ea

| Cristiano_5927 a răspuns:

laughing))))Dami id sa intretin si eu cu ea laughing))

| Dash a răspuns:

Cred ca as putea sa ghicesc ce fel de tigari fumeaza... de-alea cu piele.

| BlueSWAY a răspuns:

Asta nu mai e de psiholoc e de pshiatru

| dolly_2106 a răspuns:

Buna...incearca sa vb cu ea, explica-i ca ce face nu este bine...succes.winking

| toxikxXblondhaXX a răspuns:

Buna...uite nu lua rautatiile altora in seama trec prin aceeasi problema. Ideea ca cei emo care au probleme de comportament si mai mult se indeparteaza de cei dragi si au idei stranii si vor Sinucidere la orice pas. Este ceva grav! problema e ca acesti emo in ziua de astazi au foarte multe posiilitati.de a se arunca de la balcon sau sa se arunce de pe boc!? Ideea e urmatoarea ar trebui sa aiba un prieten pe care sa se poata baza sa stai ma mult cu ea inveselind-o si explicandu-i ca viata e frumoasa, ca nu are rost sa faca un gest atat de necugetat si ca iti potate spune orice problema! a doua prblema este ca ar trebui sa mergeti cu ea la inghetata la cofetarie sa ii explici intr-un loc relaxat ca nu ar trebui sa aiba atat de multe relatii intime cu mai mult baieti care isi bat joc de ea.

| unknow a răspuns:

rolling on the floor ma btinlaughing) ma da` u chiar faci misto de noi n ultimul hal, sau viata ta e facuta numai din probleme extraordinare si plenipotentziale?! laughing

meriti un premiu, dupa km am mai spus! laughing