| ancutza_4814 a întrebat:

Am o problema,zic eu... Vorbesc cu un baiat,pare ceva serios, cred.Imi vorbeste dragut,eu ii vorbesc la fel,insa o sa trebuiasca sa ne vedem,iar eu nu prea le am cu intalnirile.Mi-e frica.El e rusinos,eu sunt timida, o sa fie dezastru.Nu stiu,vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi:cum e la prima intalnire? ce sa fac? as prefera sa ma vad cu el la o plimbare,nu intr-un local... daca aveti niste idei, va rog sa-mi spuneti.Dau funda!:*

4 răspunsuri:
| MoreFun a răspuns:

Foarte buna alegerea cu plimbatul. In primul rand fii tu insati, si chiar daca esti timida, incearca sa vorbesti cu el. Poate la inceput va merge mai greu conversatia, dar dupa un timp va obisnuiti. Comporta-te normal, nu te imbraca prea elegant, totusi mergeti la o plimbare. Ia-ti hainele preferate, sa te simti bine, iar in cel mai rau caz, daca nu iti place cum decurg lucrurile, te scuzi si pleci. Bafta!

| jj95 a răspuns:

Pentru inceput da este bine sa va alegeti o zi frumoasa pentru o plimbare in parc, este bine sa fii tu pentru ca daca te dai altcineva este posibil ca baiatului sa nu ii placa, cat despre timiditate, incearca sa faci sa nu se vada asta, incearca sa fii stapana pe situatie, mai ales daca ai spus ca si el este rusinos.
Bafta!

| summerparadise a răspuns:

In primul rand iti spun ca nu ar trebui sa fii timida. Incearca sa spui ceva amuzant, daca il placi sa te uiti in ochii lui si sa zambesti. eventual daca stati pe o banca sa-ti pui capul pe umarul lui...nu ai ce pierde mai bine sa iti para rau ca ai facut ceva decat sa iti para rau pentru ca nu ai facut. O sansa ai profita!

| DavyJonesLocker a răspuns:

Pur si simplu stai relax si astepti ca el sa ia initiativa, iar daca e asa timid si nu face nimic ajutal si tu un pic, mai bine ati alege plimbarea fiindca o sa fiti singuri si o sa va simti-ti putin mai in largul vostru iar asta e bine, caci veti comunica. Daca amandoi sunteti timizi nu mergeti in local-uri fiindca daca o sa fie lume o sa fiti ca doi straini stand la aceeasi masa cu un suc in fata. laughing (sper ca te-am ajutat) big grin