| Gεσяgιαηαα a întrebat:

Am o problemaaa foarteee dificila.
Deci verisorul nasului meu a venit inapoi in romania [verisor de gradul 1] si eu m.am indragostit pe loc. Si am observat ca si el ma place ca se uita mereu la mine. Iar parintiii meiii zic ca e imposibil ca noi sa fim impreuna. Iar eu il iubesc atat de mult incat am luat pietrele cu care s. a jucat el. broken heart
Si morr pe dinauntruu. Nu stiu ce sa fac. Voi ce credeti ca ar trebui sa faccc.crying

6 răspunsuri:
| carmenutzzza a răspuns:

Poi stai mai mult de vorba cu el! Ai sa vz ca nu esti asa de indragostita cum crezi acum!winkingMi s-a intamplat si miehee hee

| cezaragiorgiana a răspuns:

Pai parerea mea e sa ii spui sa prinzi curaj si spune-i chiar daca va zice nu si eu am patit tot cvea asemanator si dupa aceea el umbla dupa mine deci spune-i

| 女明DongRi a răspuns:

Povestea voastra e draguta.
Acum depinde de cati ani aveti fiecare, pentru ca n`ai precizat. Daca tu ai de ex 14-15 ani si el vreo 20, sau chiar mai mult.bineinteles ca parintii sunt impotriva.
Ca sa va apropiati mai mult, fa rost de id`ul lui si mai vb pe mess, afla ce`i place, ce nu si incercati sa vb cat mai deschis. Fii prietena lui [amica] mai intai, vezi cum se comporta cu tine. Ca asa mereu iti "va face cineva cu ochiul" daca te iei numai dupa atractia fizica, conteaza f mult si comportamentul acelei persoane.
Baftahappy

| XalexandraX a răspuns:

Ce situatie dificila ori cum stai mai mult prin preajma lui o sa vezi ca nu o sa iti mai placa de el pana la urma sunteti verisori e imposibil sa fie iubitul tau.

| Ellysssey a răspuns:

Nasul tau nu e ruda cu tine nu? atunci nici varul lui.asta e bine.am crezut ca e chestie de rudenie dar mrg.atunci nu inteleg de ce parintii nu te lasa. poate e si mai mare decat tine si asta ar fi.ar trebui sa te imprietenesti cu el si dupa aia sa poti sa zici ca il iubesti.vezi daca simte si el lucrul acesta dar dupa ce deveniti prieteni mai apropiati.nu stiu cu parintii, ar trebui sa vb cu parintele care e mai deschis la minte si sa-l intrebi care e motivul.sa incerci sa-i faci sa inteleaga ca nu e ceva rau si ca va intelegeti foarte bine.c-am asta ar fi planul! bafta si sper ca te-am ajutatbig grintongue

| Ea12345 a răspuns:

Vorbeste cu el. Oricum, dragostea la prima vedere e relativa. Dupa ce cunosti persoana se poate sa continui sa placa, sau sa nu.Mi s-a intamplat de multe ori.
App, cum adica,, am luat pietrele cu care s.a jucat el "?